Mănuși pentru drumeție și trekking (20 Produse)

Reduceri
Mănuși 3 în 1 Călduroase Trekking ARCTIC 900 -30°C Adulți
44999 LEI -21%
35299 LEI
*De la ‪21.03.2023‬, în limita stocului disponibil
FORCLAZ

Mănuși 3 în 1 Călduroase Trekking ARCTIC 900 -30°C Adulți

(5)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Mănuși Tactile Extensibile Trekking la munte MT500 Mov
3999 LEI -12%
3499 LEI
*De la ‪21.03.2023‬, în limita stocului disponibil
FORCLAZ

Mănuși Tactile Extensibile Trekking la munte MT500 Mov

(723)
termen estimat: 2 zile din depozit local
4.4/5 Pe baza a 9704 Opinii exprimate online și în magazine

Ce mănuși se potrivesc pentru drumeții sau trekking în condiții extreme?

Mâinile reprezintă una dintre părțile corpului prin care se pierde căldură, dar sunt și predispuse la degerături. De aceea, alegerea unei perechi potrivite de mănuși de trekking este esențială dacă practici drumeții sau trekking iarna sau în zilele cu temperaturi scăzute. Pentru ca o pereche de mănuși să fie considerată potrivită pentru acest sport, ea ar trebui să îndeplinească, în funcție de sezon, cel puțin unul dintre următoarele criterii:

  • să izoleze termic;
  • să aibă protecție împotriva vântului;
  • să fie impermeabile;
  • să fie ușor de manevrat și să aibă elemente ergonomice pentru o bună prindere a obiectelor din mâini.

Cum alegi mărimea potrivită de mănuși?

În timpul activităţii sportive, corpul emană căldură, căldură pe care mănușile pentru drumeție o păstrează în interior pentru a nu apărea degerături. În cazul în care drumețiile sunt realizate pe timpul rece pe munte, organismul va avea parte de mai multă căldură în zona centrală (unde se află organele vitale ale organismului), iar în zona periferică va ajunge mai puțină căldură. Mănușile ajută la păstrarea mâinilor la o temperatură potrivită. Mănușile și vestimentația trebuie să fie adaptate utilizării. Dacă nu ești sigur de mărimea care ți se potrivește, este mai bine să cumperi o pereche de mănuși cu un număr mai mare.

De ce să achiziționezi o căciulă sport din lână merinos?

Lâna merinos este aliatul de nădejde al practicantului de trekking. Acest material poate absorbi un volum de umiditate de până la 30% din greutatea sa în apă, păstrându-și, în același timp, capacitatea de a izola termic, de a menține pielea uscată, fără a pierde confortul când te afli în aer liber. Ea absoarbe, de asemenea, umezeala în mod natural, putând îndepărta apa şi transpiraţia de pe piele atunci când depui efort fizic în timpul drumeţiilor.

Căciulile sport de la Decathlon care conțin și lână merinos au fost testate în timpul ieșirilor în jurul masivului Mont Blanc și sunt adecvate practicării trekkingului la munte.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou