INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Porti de fotbal

16 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum sa alegi poarta de fotbal ?

 

Ai descoperit recent că cel mic aspiră să devină un mare fotbalist, iar profesorul de sport tocmai ți-a spus că are un talent incredibil? Atunci este cazul să investești în pasiunea sa și să-i cumperi o poartă de fotbal astfel încât să aibă posibilitatea se antreneze și acasă.

 

Chiar dacă pare simplu de ales, atunci când achiziționezi o poartă de fotbal trebuie să iei în considerare două aspecte principale: locul unde o veți utiliza și ușurința de transport. Dacă îți dorești mai multă stabilitate, optează pentru gama noastră de porți din oțel, care au colțuri dreptunghiulare reale, tocmai pentru a trăi emoțiile unui meci adevărat. Acestea sunt disponibile în trei dimensiuni, mai exact mărimea S pentru a juca fără portar, mărimea M pentru copii de până la 10 ani și dimensiunea L, aceasta din urmă având dimensiunile unei porți de futsal, adică 3 metri lățime cu 2 metri înălțime. 

 

De asemenea, ai posibilitatea să alegi o poartă pliabilă, ușoară și compactă care poate fi instalată oriunde. În plus, acestea sunt mai ușor de transportat și vă pot însoți în vacanțele pe care le planificați la mare sau la munte. Mai mult, poți opta pentru o poartă gonflabilă, creată în urma observațiilor echipelor pasionate de fotbal. Inovatoare și inedită, aceasta îi însoțește peste tot pe iubitorii de fotbal. Accentul a fost pus pe rezistența stâlpilor și pe capacitatea de a se instala și dezinstala ușor.

 

Comandă acum varianta potrivită pentru copilul tău și încurajează-l să-și urmeze visul și pasiunea. La această vârstă este important să le transmitem încredere și să le arătăm că hobby-urile lor sunt prioritare pentru noi. În plus, nu îți face griji cu privire la prețuri pentru că la noi vei găsi mereu promoții și oferte la produsele pe care ți le dorești, fie că sunt porți, echipament sau accesorii fotbal.