INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Echipamente pentru scufundări și scuba diving

33 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

ESTE SCUBA DIVINGUL UN SPORT PE CARE AR TREBUI SĂ ÎL PRACTICI?

Dacă dorești să explorezi mările și oceanele și să îți exersezi și condiția fizică, atunci scuba diving este pentru tine. Peisajele pe care le vei vedea și sentimentul de a fi într-un mediu complet diferit vor face din această experiență una memorabilă. Scuba divingul este practicat mai ales pentru a vedea coralii și peștii colorați, dar și pentru a fi în preajma unor corăbii demult scufundate. Scuba divingul de recreație se face până la 12-15 metri. Tot până la această adâncime poate fi admirată și cea mai mare parte a faunei și vegetației marine în majoritatea colțurilor lumii. Atât adulții, cât și copiii se pot bucura de scuba diving. Copiilor sub 8 ani nu le este permis să practice acest sport deoarece corpurile lor nu sunt încă suficient dezvoltate pentru a face față presiunii unui volum atât de mare de apă.


CE REGULI TREBUIE SĂ RESPECȚI LA SCUBA DIVING?

Deși nu este periculos, trebuie să îți iei mereu metode de precauție. În primul rând trebuie să urmezi un curs complet – informații teoretice, exerciții în apă la mici adâncimi și apoi dive-ul. Chiar și după cei ai urmat acest curs, evită să faci scufundări singur și respectă adâncimile maxime recomandate. Imediat după o scufundare este contraindicat să zbori sau să faci drumeții la altitudini mari.


DE CE SĂ ALEGI ECHIPAMENTELE DE SCUBA DIVING DE LA DECATHLON?

Fiind un sport atât de complex, vei avea nevoie de echipamente specializate care te vor ajuta să te menții în viață sub apă. De la costumul de neopren, mască, accesorii de iluminat sau tub de scufundare, le vei găsi pe toate în oferta Decathlon. Toate echipamentele Decathlon pentru acest sport au fost create în colaborare cu profesioniști și cu practicanți pentru a putea integra toate elementele care să facă scufundările cât mai sigure și mai facile.