INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Vestă polar - bluze polar

29 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Care sunt avantajele polarelor pentru copii, dame și bărbați?

Polarul este un material pufos și ușor, care asigură libertate de mișcare, căldură, protecție împotriva vântului și respirabilitate pielii. Astfel are rolul de a regla temperatura și umiditatea organismului. Mai mult, croiala simplă asigură un grad de utilizare facil prin intermediul fermoarelor poziționate în zonele cheie. Unele polare sunt prevăzute cu un șnur elastic în talie pentru ajustarea lui pe corp și buzunare pentru a aloca un spațiu extrem de util pentru depozitare.

Bluzele, vestele și hanoracele de tip polar pentru navigație au beneficiat de tratamente hidrofobe speciale, astfel încât materialul să respingă apa.


De ce sunt călduroase vestele și bluzele de tip polar pentru copii, dame și bărbați?

Polarul este un material sintetic, înlocuitor al lânii naturale. Așadar, principiul de prelucrare este asemănător. Interiorul polarului este pieptănat, astfel încât distribuția uniformă și volumul acestuia au rolul de a înmagazina aer, oferind protecție împotriva frigului.


Cum se măsoară confortul termic al polarelor?

Atât pentru vestele polar, cât și pentru bluzele sau chiar hanoracele polar pentru copii, dame și bărbați există un indice de măsurare pentru rezistența termică, numit CLO (Clothing insulation). Cu cât valoarea acestuia este mai mare, cu atât polarul are capacitatea de a menține căldura pentru mai mult timp. Indicele CLO poate atinge valori cuprinse între 0,10 și chiar 1.30. Pentru a măsura acest indice, materialul este supus unui test care presupune expunerea lui la o temperatură apropiată de cea a organismului uman și una exterioară, controlată la diferite grade celsius. Se înregistrează capacitatea materialului de a păstra căldura în interior, în funcție de temperatura exterioară.

De ce să alegi vestele și bluzele tip polar de la Decathlon?

Bluzele, vestele și hanoracele tip polar pentru navigație de la Decathlon sunt realizate dintr-un mix de material sintetic de calitate astfel încât să ofere confort termic, libertate de mișcare, respirabilitate corpului și să respingă absorbția apei, fiind tratate cu substanțe hidrofobe. Pentru a asigura aceste condiții sunt efectuate teste repetate asupra materialului pentru a determina capacitatea de păstrare a căldurii, rezistența materialului în timp dacă este supus la spălări repetate, inclusiv abilitatea de păstrare a culorii și dacă materialul se va scămoșa în timp.