INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Undițe telescopice

19 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

DIN CE ESTE FORMAT KITUL UNUI PESCAR?

Niciun pescar nu trebuie să plece la pescuit fără următoarele lucruri din echipamentul său: lanseta, mulineta sau undița – ele pot fi alese în funcție de locul activității și de specia de pește; momeala – care diferă pentru fiecare specie în parte; nada de pescuit; scaunul; salteaua de recepție; rod pod-ul pentru un pescuit mai confortabil și bineînțeles, firele și monturile.


CUM ALEGI UNDIȚA TELESCOPICĂ PENTRU PRINDEREA PEȘTILOR MARI?

Undițele pot avea lungimi cuprinse între 2 și 6 metri, dar există și unele care ajung până la 8 metri. Cele mai rezistente sunt confecționate din fibră de carbon și au suporturi metalice. Greutatea undiței influențează manevrabilitatea ei, așa că cele din fibră de carbon sunt unele dintre cele mai ușoare și cele mai folosite de pasionații pescuitului.


CUM ÎȚI ÎNGRIJEȘTI UNDIȚA?

Dacă modelele mai scurte sunt destinate pescuitului în ape dulci, cele mai lungi sunt pentru ape sărate. Cele din urmă au nevoie de curățare după fiecare folosire pentru a evita deteriorarea mai ușoară. Cu o ofertă diversificată, la Decathlon vei găsi undițe pentru toate tipurile de pescuit, ușor de depozitat și de curățat.