INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Paddle board, stand up paddle

12 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Nivel de practica

  • Greutate utilizator

  • Frecventa

  • Practica sportiva

  • Pret

  • Culoare

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Placa gonflabilă de Stand Up Paddle de la ITIWIT, o ambarcațiune inovatoare care poate fi descoperită la Decathon

Vă doriți să descoperiți senzația de alunecare oferită de o placă de stand-up paddle, dar ezitați din cauza echipamentului, care este greu de transportat? Datorită plăcilor gonflabile de Stand Up Paddle, acest motiv nu mai este unul pertinent: se umflă în câteva minute, la malul mării, al lacului sau al râului. O dată dezumflată, aceasta încape fără probleme în husa sa. Transportarea plăcii la mașină se realizează extrem de ușor, iar ulterior poate fi depozitată în garaj sau chiar acasa, într-un dulap! Compactă, placa gonflabilă de Stand Up Paddle vă va îndemna să vă plimbați dinc e în ce mai mult! Placa gonflabilă de Stand Up Paddle poate fi utilizată atât de începători în practica ocazională (vacanțe în familie sau ieșiri unitare în timpul sezonului cald), cât și de către cei care apreciază libertatea de a aluneca pe toate tipurile de suprafață - lacuri, mări, râuri liniștite, etc. - situații în care singurul bagaj necesar va fi rucsacul plăcii.

ITIWIT : plăci gonflabile de Stand Up Paddle pentru practică ocazională și competiții

Pentru a vă face ieșirile mai ușoare, ITIWIT vă propune mai multe seturi pentru « Stand Up Paddle gonflabil», compuse dintr-o pompă manuală sau electrică, o pagaie, îmbrăcăminte adecvată și recipiente etanșe. În momentul alegerii unei plăci gonflabile de Stand Up Paddle, 3 criterii nu trebuie pierdute din vedere: – tipul de practică, – nivelul de practică, – greutatea dvs. Altfet, ITIWIT vă propune : – o placă gonflabilă de Stand Up Paddle pentru începători : lungă, lată oferă stabilitate și siguranță.Perfectă pentru inițiere și menținerea echilibrului pe mare! – o placă gonflabilă pentru Stand Up paddle pentru avansați : fiind și mai lungă, plus long, îmbunătățește alunecare și vă permite să vă prelungiți timpul de practică din cadrul unei ieșiri și să transportați mai multe recipiente etanșe. – o placă gonflabilă pentru Stand Up Paddle pentru utilizatpri experți : mai profilată, vă îmbunătățește viteza de deplasare pe apă și vă permite să faceți plimbări sau curse pe distanțe foarte lungi.

Pompa de mână: accesoriul indispensabil pentru un Stand Up Paddle gonflabil

Dacă posibilitatea ușoară de deplasare este avantajul principal al unui Stand Up Paddle gonflabil, aceasta depinde de unaccesoriu pentru stand up paddle indispensabil : pompa de mână pentur Stand Up Paddle gonflabil. Țineți-o în permanență împreună cu placa! Aceasta vă va ajuta să vă umflați ambarcațiunea în doar câteva minute înainte de a profita, pentru un interval mare de timp, de sesiunea de Stand Up Paddle pe apă…