INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Veste de salvare caiac

5 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Indice de flotabilitate

  • Nivel de practica

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Pentru practicarea caiacului: vestă de salvare cu indice de flotabilitate 50 N sau 70N?

În cadrul universului caiacelor, vesta de salvare este un element de siguranță obligatoriu pentru începători, dar ți pentru cei avansați. Vă permite să navigați la o distanță de până la 3 km de țărm. Dacă sunteți pasionat de sporturile de navigare sau alunecare pe apă, acest articol de echipament va fi util și în practicarea stand-ul paddle-ului sau a navigării cu ambarcațiuni! Totuși, ce diferență este între vesta de flotabilitate 50 N și cea de 70 N ? Ambele modele se utilizează pe caiac, dar vesta de 50 Newtoni este destinată practicii la nivel amator, pe când cea de 70 Newton este recomandată practicii de performanță. Știați că vesta de flotabilitate necesită cunoașterea tehnicilor de înot, în comparație cu cea de salvare, care vă menține un timp îndelungat la suprafața apei, chiar dacă sunteți inconștienți?

Alegerea unei veste de flotabilitate pentru caiac: rolul greutății sportivului

Pentru utilizarea caiacului rigid sau a celui gonflabil, alegerea vestei de flotabilitate se va face mereu în funcție de greutatea dumneavoastră. Modelele disponibile la Decathlon sunt repartizare în intervale de greutate: : 25-40 kg, 40-60 kg, 60-80 kg, mai mult de 80 kg. Singura excepție este vesta Wairgo, ale cărei mărimi oscilează de la S la XL.

Modele diferite de veste de flotabilitate, niveluri diferite de confort

Alte criterii de care trebuie să țineți cont cand alegeți o vestă de flotabilitate: nivelul practicii și natura ieșirilor. Acestea sunt asemănătoare cu cele pentru alegerea articolelor vestimentare și de încălțăminte ! - Vesta de flotabilitate 50 N sau 70 N din spumă este ideală pentru începători, - Vesta de flotabilitate din spumă moale este mai confortabilă și ergonomică, fiind de aceea destinată sportivilor avansați, - Vesta de flotabilitate gonflabilă, precum cea Wairgo , este potrivită pentru practicarea consecventă. Umflarea acesteia se face manual, cu ajutorul cartușului de gaz comprimat, sau cu ajutorul gurii. Dacă optați pentru acest model, luați în calcul și echiparea cu multiple cartușuri reîncărcabile pentru vesta Wairgo și Wairgo Hydra  !