INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Pagaie Caiac

5 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Tip pagaie

  • Nivel de practica

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Pentru caiacul meu: pagaie fixe, demontabile sau reglabile?

În cadrul ieșirilor pe apă, pagaia este un accesoriu de propulsare esențial pentru practicarea sporturilor cu ajutorul caiacului. Exită diverse tipuri de pagaie, fiecare având un atuu pentru a vă ajuta în tipul de practică pentru care veți opta. Decathlon vă invită sa descoperiți: pagaiele reglabile : o pagaie pentru caiac menită să se ajusteze înalțimii practicantului. Este o metodă practică de a împărți pagaia cu membrii adulți sau juniori ai familiei; pagaia pentru caiac demontabilă : pagaia « 2 piese » este mixul excelent dintre putere și caracterul compact, în timp ce pagaia din 4 piese reduce la maxim spațiul ocupat, încăpând cu ușurință în rucsacul pentru caiacul gonflabil, de exemplu; pagaia fixă pentru caiac : rezistentă și ușor de utilizat. Este recomandată practicanților experimentați, dată fiind rezistența în fața apei pe care o întâmpină.

Înălțimea sportivului: un criteriu esențial în alegerea pagaiei pentru caiac

Fie că optați pentru un caiac rigid sau unul gonflabil, alegerea unei pagaie se face întotdeauna în funcție de înălțimea dumneavoastră. Astfel, pentru a determina dimensiunile viitoarei pagaie, faceți un test simplu și eficient într-unul din magazinele Decathlon: întindeți brațul deasupra capului, pagaia potrivită trebuie să vă ajungă până la încheietura mâinii. Important: Important : adaugați încă 10cm dacă alegeți o pagaie pentru caiacul gonflabil !

Pagaie pentru practică ocazională sau pentru practică intensivă: o reală diferență?

Veniți să alegeți pagaia pentru caiac în funcție de înălțime și nivelul de experiență, dar ezitați să luați o decizie înainte de a lua în calcul natura ieșirilor dumneavoastră. Și aveți perfectă dreptate în acest caz! Precum în cazul accesoriilor de caiac rigid, contextul utilizării influențează alegerea echipamentului. O pagaie pentru utilizare ocazională este din aluminiu. est en aluminium. Are un preț accesibil și este rezistentă în fața șocurilor, în timp ce o pagaie pentru practică regulată este concepută pentru a susține performanțele sportivului: poate fi din fibră de sticlă pentru un echilibru greutate/preț excelent, sau din carbon, pentru o libertate de mișcare maximă, putere de împingere a apei și rigiditate. Indiferent de tipul de pagaie ales, gândiți-vă să echipați și cu o coardă de susținere, pentru a avea siguranța ca nu veți pierde nicio piesă din echipament!