INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Caiace rigide

7 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Caiacul rigid ITIWIT, marcă proprie Decathlon: pentru plimbări ocazionale

Vă doriți să descoperiți universul caiacului, acest sezon ? Descoperiți la Decathlon o gamă variată de caiace rigide pentru debutul dumneavoastră pe apă, pe cont propriu sau în echipă. Accesibil și ușor de manevrat, caiacul rigid pentur plimbări ocazionale vă pemrite să petreceți momente agreabile în familie sau alături de prieteni. Plimbări pe lac, râuri liniștite sau mare agitată: pentru dumneavoastră, experiența plăcută din timpul navigării va fi aceeași, indiferent dacă utilizați caiacul doar în weekend-uri sau pe toată durata verii! Ușor de utilizat, caiacul rigid ITIWIT este conceput pentru ieșiri liniștite, de scurtă durată, nu mai departe de 300m de un țărm. Descoperiți modelele plate și spațioase, ce vă vor garanta o bună stabilitate.

Un caiac rigid ITIWIT, ideal pentru plimbări consecvente sau pentru pescuit!

Practicant avansat, vă doriți să vă îmbunătățiți performanțele în timpul ieșirilor pe apă? Încercați caiacul rigid pentru ieșiri consecvente : având incorporată carenă pentru direcție, necesită mai multă tehnicitate pentru a fi manevrat, dar vă oferă o mai bună calitate a alunecării pe apă, diminuând efortul epus în timpul ieșirilor de lungă durată. Dacă vă considerați practicant expert, puteți beneficia de tehnicitatea unui caiac rigid pentru sportivi de performanță: diferența va fi resimțită de-al lungul kilometrilor parcurși! Pentru a vă diversifica practica, de ce nu vă orientați către un  ? Această ambarcațiune combină confortul, stabilitatea și spațiul generos de depozitare al materialelor. Conceput pentru sesiuni de pescuit pe lac, râuri liniștite sau mare, acest tip de caiac este echipat cu trape pentru stocare, suporturi pentru undiță și scaun.

După ce criterii se face alegerea unui caiac rigid?

Sesiuni ocazionale sau pe o distanță considerabilă, pe mare sau râu, sportive sau dedicate pescuitului: utilizările caiacului sunt variate. De aceea, caiacul trebuie să fie bine adaptat nevoilor dumneavoastră și tipului de practică adoptat. Să nu uităm de capacitatea acestora: există caiace rigide ideale pentru 1-4 persoane, de preferat 2 adulți și 2 copii. O altă variabilă de luat în calcul: accesoriile pentru caiace rigide care vă vor ajuta să vă personalizați echipamentul și să vă asigurați un nivel optim de confort, ținând în permanență cont de siguranța dumneavoastrăpe toată durata sesiunii.