INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Caiac gonflabil

10 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Nivel de practica

  • Numar persoane

  • Greutate maxima

  • Pret

  • Culoare

  • Opinia utilizatorilor

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Caiacul gonflabil, un caiac inovator marca ITIWIT, disponibil la Decathlon

Universul caiacelor a fost pentru mult timp acaparat de către ambarcațiunile rigide, utilizate de către amatorii acestui sport și de cei ocazionali. De la lansarea pe piață, caiacul gonflabil s-a remarcat într-un timp scurt, fiind atractiv pentru utilizatorii începători prin numărul mare de accesorii ce pot fi atașate ulterior.

Caiaicul gonflabil: compact, ușor și confortabil!

Unul dintre principalele avantaje ale caiacului gonflabil îl reprezintă faptul că este compact : dezumflat, încape într-un rucsac. Spațiul folosit este, deci, minimal. Caiacul gonflabil pentru utilizare ocazională sau regulată este o ambarcațiune ideală pentru vacanțele în familie. Deoarece încape în portbagajul mașinii, este foarte ușor de transportat! Caiacul gonflabil ITIWIT este de asemenea foarte maleabil, datorită utilizării unei pânze subțiri, dar rezistente, ca și material de fabricație. Nu în cele din urmă, este disponibil în variante pentru 1-4 persoane ( 2 adulți și 2 copii).

Caiacul gonflabil ITIWIT , confort în navigsarea împreună cu familia sau prietenii.

Un alt avantaj al acestui model de caiac gonflabil pentur utilizare ocazională îl reprezintă confportul și stabilitatea de care dispune. Este ideal pentru ieșirile de scurtă durată, în condiții meteorologice favorabile. O dată umflat, acest caiac este aproape la fel de rigid ca unul tradițional, dar mai stabil, datorită celor două flanșe laterale. Sunteți utilizator experimentat în utilizarea caiacului ? Puteți lua în calcul mposibilitatea de a naviga într-un caiac gonflabil prin curenți, sau să plecați o zi întreagă pe mare. Când vine vorba despre umflare, acest proces este de asemenea unul facil, datorită inovației ITIWIT: 7 minute sunt suficiente pentru a umfla un caiac gonflabil ITIWIT2 folosind accesoriile pentru caiace gonflabile,cum ar fi pompa de mână! Umflați, vâsliți: bucarați-vă de experiență!