Livrare gratuită la comenzi de minim 200 lei
6
produs produse pentru

Labe inot

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Pentru cine sunt concepute labele de înot ?

Labele sunt potrivite tuturor tipurilor de înotători care își doresc să își perfecționeze tehnicitatea mișcarilor de natație, beneficind în același timp de efectul relaxant al fiecărei sesiuni în parte. Labele de înot permit controlarea forfecării picioarelor și favorizeaza întărirea musculaturii părții inferioare a corpului, având în același timp și efect cardio. Sunt, de asemenea, o modalitate de a descoperi senzații noi, specifice înotului sub apă.

Labele de înot pentru începători

Designul labelor de înot este optimizat pentru a răspunde diferitelor obiective stabilite pentru antrenamente. Pentru o practică ocazională sau consecventă, puteți alege labele de înot pentru debutanți, mai scurte, dar suficient de lungi totuși pentru a căpăta progresiv putere și viteză, fără a resimți efortul depus. Acestea constituie de asemenea o metodă facilă de dezvoltare a rezistenței fizice și favorizează efectuarea mișcării de forfecare a picioarelor, datorită lungimii. Acest tip de labe vă va oferi senzația de viteză și propulsare în apă, întărind gambele, coapsele și tendoanele de la nivelul călcâiului.

Labele pentru antrenamente intensive

Înotătorii care practică antrenamente la nivel intensiv pot opta pentru labe de înot mai lungi și mai rigide. Numărul de forfecări ale picioarelor pe minut va fi mai mic decât în cazul labelor pentru natație scurte, dar întărirea musculaturii este cea cu adevărat importantă în această situație. Puteți astfel lucra intensiv musculatura membrelor inferioare, în timp ce vă dezvoltați și rezisteța fizică. Trebuie menționat faptul ca fiecare model oferă un nivel mdiferit de acoperire al labei piciorului. De exemplu, produsele cu o descoperire mai mare, asigură un nivel ridicat de libertate de mișcare. Labele de înot pot fi folosite alături de o placă sau un pull buoy sau de palmare și mănuși pentru un antrenament mai solicitant.