DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Casca de inot

55 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Esențialul unei ieșiri la piscină

Reprezentând un element indispensabil pentru accesul într-o piscină căștile pentru natație păstrează părul uscat, diminuând impactul cu apa. Astfel, le aduc înotătorilor un plus de hidrodinamică și viteză. Dacă sunteți un adept al natației sau aquagym-ului, nu neglijați buna alegere a unei căști care vă va acompania la fiecare sesiune de practică a sportului preferat. La DECATHLON, am conceput și selecționat pentru dumneavoastră un număr mare de produse destinate atât sportivilor ocazionali, cât și celor profesioniști. Iar pentru copii, luați în caulcul gama colorată de căști pentru juniori, care îi va încânta cu siguranță.

Caracteristicile căștilor pentru natație

Mai mult decât protecție, les căștile pentru natație ajută la atingerea celor mai bune performanțe atât în cazul înotătorilor începători, cât și al celor consecvenți. Acestea conferă un efecte aerodinamic în timpul purtării și astfel, o viteză superioară. Parte integrată a echipamentului de , căștile pot fi din silicon, foarte etanșe, unicolore sau cu model. Dacă vă doriți, puteți opta de asemenea pentru căștile pentru natație din material textil care nu vă trag de păr și se utilizează mult mai ușor. La DECATHLON, vă propunem numeroase modele care asigură o bună adevență și se adaptează tuturor mărimilor.

DECATHLON vă prezintă o gamă variată de echipament pentru natație

Ca pentru orice sport, este necesară echiparea corespunzătoare înainte de începerea unei sesiuni de înot sau aquagym. Fie că aveți o practică consecventă sau ocazională, că optați pentru viteză sau rezistență, sau că sunteți sportiv amator sau de performanță, la DECATHLON vă îndrumăm în alegerea echipamentului. În afară de căștile pentru natație, aveți nevoie de un costum de înot dar și de ochelari sau mască, în funcție de preferințe. Toate acestea își propun să vă ofere oportunitatea de a practica sportul dumneavoastră preferat, sau de a petrece o după-amiază plăcută la piscină.