INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Ochelari inot si masti

62 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum alegi ochelarii de înot potriviți?

Înotul este o formă de mișcare preferată de mulți îmmpătimiți ai sporturilor. Spre deosebire de sporturile pe uscat, înotul nu pune presiune asupra articulațiilor și încheieturilor, în plus corectează postura corpului și dezvoltă armonios mușchii. Pentru un antrenament de înot reușit, ai nevoie de echipamentul potrivit, care să te ajute să execuți toate mișcările corect. Pe lângă costumul de baie, ai nevoie de o perche de ochelari de înot de mărimea potrivită, care te ajută să vezi sub apă pentru a evalua distanțele. Cei mai buni ochelari înot sunt cei reglabili, confortabili, care îți oferă vizibilitate panoramică și aunt tratați anti-aburire.

Ce tipuri de ochelari pentru înot există?

Dacă ești un înotător avansat și te antrenezi frecvent, ai nevoie de o pereche de ochelari înot profesionali, cu stabilitate crescută în timpul plonjării și capacitate de limitare a condensului. Poți alege o pereche de ochelari înot cu lentile oglindă, care reduc câmpul vizual și te ajută să rămâi concentrat. Cei mai potriviți sunt ochelarii de înot etanși, cu garnitur reglabile. Dacă ești începător, o pereche de ochelari înot cu lentile fumurii sunt ideali pentru tine, pentru că asigură un câmp vizual mărit și o bună stabilitate.

De ce să cumperi ochelari pentru înot de la Decathlon?

La Decathlon, ai la dispoziție o mulțime de modele de ochelai de înot profesionali sau ochelari înot de piscină, din care poți alege tot ce ți se potrivește. Dacă preferi înotul pe distanțe lungi, dar ai ușoare probleme de vedere, poți alege o lentilă corectoare înot, cu o construcție ultra flexibilă și câmp vizual mai mare. Oricare ai fi modelul de ochelari pentru înot pe care îl preferi, la Decathlon, online și în magazine, găsești tot ce ai nevoie, la cele mai accesibile prețuri!