INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Inot in ape deschise, Echipament inot

12 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Tip Produs

  • Gen

  • Pret

  • Opinia utilizatorilor

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Combinezonul, aliatul indispensabil în caz de înot în ape deschise

Combinezonul pentru natație în ape deschise asigură echilibrul optim dintre flotabilitate, eficiență și protecție termică. Acesta este esențial în special în cazul înotătorilor în ape cu temperaturi scăzute.

Caracteristicile principale ale combinezonului pentru natație în ape deschise

Pentru a concepe un combinezon pentru natație în ape deschise trebuie luate în calcul mai multe elemente. Acesta trebuie să aibă un sistem de închidere care să evite în totalitate infiltrarea apei în timpul practicii sportive. Un combinezon pentru natație în ape deschise eficient trebuie să limiteze rezistența apei, pentru a oferi utilizatorului nivelul de performanță dorit. Pentru a vă alege combinezonul pentru natație în ape deschise de la DECATHLON, este recomandată probarea acestuia în prealabil: produsul trebuie să fie mulat pe corpul sportivului, dar să permită în același timp suficientă libertate de mișcare, în special la nivelul umerilor.

Ce combinezon să alegeți?

Pentru a vă putea decide dintre diverse modele, este important să probați mai multe combinezoane pentru natație în ape deschise de la DEATHLON pentru a vă asigura că beneficiați de confort în timpul purtării. După aceea, puteți să alegeți în funcție de gradul de izolare termică dorit. Majoritatea combinezoanelor cu mânecă lungă sunt concepute pentru înot în apă cu temperatura situată între 16° și 20°. Dacă sesiunea de natație are loc în apă cu temperatura mai mică de e 16° (dar mai mare de 12°, altfel evenimentul va fi anulat), va fi neapărat nevoie de un combinezon special conceput pentru aceste temperaturi. Nu uitați, de asemenea de casca pentru natație, pentru protecție și confort optime !