INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Echipament initiere inot

74 produs produse

Ordonează după:

Tricou anti UV

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum alegi echipamentul de inițiere înot pentru copil?

Pentru cei mici, înotul nu este doar o modalitate de a-și consuma energia, ci are și beneficii pentru sănătate și pentru dezvoltarea armonioasă. Fie că practică acest sport la bazin, cu un antrenor, sau la piscină, are nevoie de echipament înot copii corespunzător pentru a se antrena corect și pentru a evita accidentele. O cască înot copii și un costum înot copii sunt elemente esențiale ale echipamentului, care trebuie să fie adaptate vârtstei și să fie realizate din cele mai bune materiale, însă, pe lângă acestea, mai e nevoie de alte accesorii înot inițiere care să îl ajute să se miște în voie și fără riscuri.

Ce conține echipamentul de inițiere înot pentru copii?

Aripioare înot sau vestă înot, bagheta spumă înot și colac înot sunt primele pe lista accesoriilor din echipamentul complet pentru copii începători. Pe lângă toate aceste elemente de siguranță, ai nevoie de ochelari de înot copii cât mai etanși, care să împiedice pătrunderea apei și să permită o vizibilitate cât mai bună. Pentru echipament, poți alege costum întreg înot copii pentru fete, sau boxeri înot pentru băieți.

De ce să cumperi echipament de inițiere înot pentru copii de la Decathlon?

Oricare ar fi modelul de echipament pentru inițiere înot copii pe care le cauți, la Decathlon și pe Decathlon.ro găsești o gamă variată de costume și accesorii pentru înot inițiere din care să alegi toate lucrurile de care ai nevoie! Avem tot timpul oferte, promoții și reduceri, așa că va fi ușor să găsești cele mai bune prețuri la produse de cea mai bună calitate, pentru ca cel mic să se bucure în voie de pasiunile sale!