DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Costume de inot

121 produs produse

Ordonează după:

Selectați utilizatorul costumului de înot
Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

O gamă variată de costume pentru natație, pentru toate gusturile

DECATHLON se concentrează pe varietate și calitate pentru a vă oferi costumul de care aveți nevoie, indiferent de cerințele dumneavoastră. Sunteți în căutarea unui costum de natație pentru antrenament care să vă confere confort și susținere indiferent câte lungimi de bazin parcurgeți? Sau a unui costum pentru utilizare ocazională care să țină cont de cerințele estetice? Sau a unui costum pentru copii dumneavoastră? Cel mai importante branduri producătoare de echipamnet pentru natație pot fi găsite pe siteul nostru: Adidas, Speedo, Arena sau Nabaiji, iar fiecare are o gamă variată de oferit!

Alegeți-vă costumul de natație

Este natația pentru voi o simplă activitate de relaxare, sau o adevărată pasiune? Alegerea costumului dumneavoastră depinde în cea mai mare măsură de profilul pe care îl aveți ca și înotător. Puteți opta pentru un costum de înot confortabil pentru o practică ocazională, sau pentru un costum de natație din microfibră, care oferă o bună susținere, pentru o practică sportivă mai intensă. Combinezoanele de natație pentru copii diminuează transferul căldurii spre exterior și izolează împotriva vântului, în timp ce costumele tip jammer pentru bărbați sunt preferate de către înotătorii profesioniști.

DECATHLON se gândește de asemenea la viitoarele mămici

Pentru o viitoare mămică, natația este activitatea fizică ideală, tensiunea diminuîndu-se în apă, fiind ânlocuită de o stare de relaxare...în plus, mușchii sunt folosiți corespunzător, fără durere! Pentru a garanta confortul tuturor femeilor gravide, costumul de înot pentru viitoare mămici sunt ușor de îmbrăcat și dat jos, fiind elastice în special în zona burții. Aceste costume de natație sunt concepute pentru a se adapta evoluției corpului femeilor însărcinate, până în momentul nașterii.