INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Costume de inot

132 produs produse

Ordonează după:

Selectați utilizatorul costumului de înot
Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Care este costumul de înot potrivit pentru tine?

Costumul de înot este cea mai importantă componentă a echipamentului complet pentru sport în apă, așa că este important să alegi cea mai bună variantă pentru tine, în care te simți confortabil și în care poți executa orice mișcare. Pentru antrenament, alege un costum înot întreg sau boxeri înot, în care mișcările sunt lejere. Un costum baie sport comod este realizat din materiale de cea mai bună calitate, oferă susținere acolo unde ai nevoie și te ajută să execuți corect mișcările de brațe și picioare și să atingi viteza dorită în apă.

Descoperă toată gama de costume înot de la Decathlon

Dacă ești în căutarea unui costum de sport pentru antrenament sau pentru distracție la piscină, cel mai important criteriu pe care trebuie să îl iei în conisderare este calitatea materialului. Alege un costum de înot care urmează forma corpului, pentru că este important să ai o susținere bună, mai ales atunci când cumperi un costum înot performanță. Așa că dacă ești în căutarea unui costum înot femei, a unui șort înot bărbați ori a unui costum de înot pentru copii, la Decathlon găsești varianta potrivită pentru tine!

De ce să cumperi costume pentru înot de la Decathlon?

La Decathlon și pe Decahlon.ro ai la dispoziție o gamă variată de costume înot de damă, costume înot bărbați și costume înot femei din care să alegi exact varianta potrivită pentru tine. Online și în magazine, găsești o mulțime de modele de costume de baie de la cele mai cunoscute branduri, la prețuri accesibile, pentru orice buget. În plus, avem tot timpul reduceri, promoții și oferte speciale, așa că îți va fi simplu să găsești exact ceea ce cauți!