Livrare gratuita pentru comenzile de minim 200 lei

Stand Up Paddle

Decathlon vi se alatura in practicarea sporturilor ca pagaie, precum STAND UP PADDLE-ul!

Profitati de sfaturile oferite in vederea alegerii celui mai potrivit echipament, in functie de nivelul de frecventa ales!

Veti gasi produse inovative, testate de catre partenerii nostri tehnici si sportivi. Placi de Stand Up Paddle rigide sau gonflabile, pagaie, veste gonflabile, totul la cel mai bun pret!

 

Descoperiți plăcile pentru Stand Up Paddle ITIWIT

Plăci pentru Stand-up Paddle rigide și gonflabile

Descoperă selecția de plăci gonflabile și rigide marca ITIWIT, marcă proprie Decathlon plentru sporturile cu pagaie, precum Stand Up Paddle și Caiac.

 
 

Stand Up Paddle
Placă gonflabilă

 
 

Cum să alegi
O pagaie de Stand Up Paddle

Padelă demontabilă sau reglabilă ? Marca ITIWIT te invită să îți pui întrebările corecte, care să te ajute să faci alegerea bună.

Produsele pentru Stand Up Paddle ITIWIT, marca Decathlon pentru sporturile cu pagaie

Specializată în sporturile ce implică alunecarea pe apă, ITIWIT, marca Decathlon pentru sporturi cu pagaie vă propune o gamă variată de plăci pentru Stand Up Paddle pentru a vă acompania în practica dumneavoastră, indiferent de nivelul de practică. Obiectivul celor responsabili pentru conceperea produselor pentru SUP  ? Să vă simțiti în largul dumneavoastră pe apă! Pentru aceasta, ei au inovat și creat produse compacte și ușoare, ce pot fi transportate și stocate cu lejeritate.

Alegerea unei plăci pentru SUP: rigidă sau gonflabilă, pentru începători sau avansați? ?

O placă pentru SUP se alege în funcție de 3 criterii principale: tipul dumneavoastră de practică, nivelul de experiență și greutate. Veți găsi în gama noastră pentru Stand Up Paddle ITIWIT plăci pentru o practică ocazională, frecventă sau regulată, modele pentru competiții sau practică de plăcere ! Astfel, apare cea de-a doua întrebare: pentru a pune piciorul în apă, va fi nevoie de o placă rigidă sau de una gonflabilă ? Cele două modele de plăci pot fi folosite atât de începătorii în practica Stand Up Paddle-ului, cât și de cei experimentați care doresc să își depășească limitele. Diferența survine din caracterul compact al plăcilor: o placă rigidă se distinge prin rezistența și calitate de alunecare, în timp ce placa gonflabilă are avantajul ocupării unui volum redus. O dată dezumflată, aceasta încape cu ușurință în portbagajul mașinii !

ITIWIT, creator de accesorii pentru Stand Up Paddle

Pentru a vă ajuta să practicați sporturile de alunecare pe apă beneficiind de confort și siguranță, ITIWIT a conceput de asemenea accesorii inovatoare. Printre produsele esențiale începătorilor se numără: padele pentru stand up paddle , corzile și vestele de salvare . Pasionați de Stand Up Paddle?  ? Dacă vă plimbați pe apă în mod regulat pe un interval de mai multe ore, luați în calcul pompa pentru plăcile gonflabile, îmbrăcămintea , gențile impermeabile si recipientele pentru apa . BIne echipați: bucurați-vă de o experință unică în timpul alunecării pe apă, alături de ITIWIT!