Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 RON

Stand Up Paddle

IA-ȚI VACANȚĂ, DAR NU DE LA SPORT!

 
 

COMBINEZON SHORTY
NEOPREN 1.5 MM BĂRBAȚI

VARA ACEASTA, SPUNEȚI DA EXPERIENȚELOR NOI!

Alegerea combinezonului este esențială pentru confort sporit în timpul practicii! Fă primii pași pe apă cu marca ITIWIT. Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corect. Combinezonul se poartă ajustat şi nu trebuie să aibă nici o cută vizibilă. Uscat, se va simţi foarte strâns, dar inconfortul dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fii necorespunzătoare. Încercaţi produsul înainte de a-l cumpăra.

 
 

Itiwit BY DECATHLON
Echipament esențial pentru BĂRBAȚI

 
 

Itiwit by DECATHLON
Echipament esențial pentru FEMEI

VARA ACEASTA, DECATHLON ESTE DIN NOU PARTENERUL TĂU SPORTIV!

Stand Up Paddle-ul este una dintre inovațiile sporturile de apă în România și promite să transforme fiecare sesiune pe lac într-o sesiune de neuitat! Urmează sfaturile Decathlon pentru a-ți alege echipamentul potrivit, fie că este vorba de faza de inițiere sau performanță!

 
 

CUM SĂ ALEGI PLACA DE STAND UP PADDLE

Produsele pentru Stand Up Paddle ITIWIT, marca Decathlon pentru sporturile cu pagaie

Specializată în sporturile ce implică alunecarea pe apă, ITIWIT, marca Decathlon pentru sporturi cu pagaie vă propune o gamă variată de plăci pentru Stand Up Paddle pentru a vă acompania în practica dumneavoastră, indiferent de nivelul de practică. Obiectivul celor responsabili pentru conceperea produselor pentru Stand Up Paddle  ? Să vă simțiti în largul dumneavoastră pe apă! Pentru aceasta, ei au inovat și creat produse compacte și ușoare, ce pot fi transportate și stocate cu lejeritate.

Alegerea unei plăci pentru Stand Up Paddle: rigidă sau gonflabilă, pentru începători sau avansați? ?

O placă pentru Stand Up Paddle se alege în funcție de 3 criterii principale: tipul dumneavoastră de practică, nivelul de experiență și greutate. Veți găsi în gama noastră pentru Stand Up Paddle ITIWIT plăci pentru o practică ocazională, frecventă sau regulată, modele pentru competiții sau practică de plăcere ! Astfel, apare cea de-a doua întrebare: pentru a pune piciorul în apă, va fi nevoie de o placă rigidă sau de una gonflabilă ? Cele două modele de plăci pot fi folosite atât de începătorii în practica Stand Up Paddle-ului, cât și de cei experimentați care doresc să își depășească limitele. Diferența survine din caracterul compact al plăcilor: o placă rigidă se distinge prin rezistența și calitate de alunecare, în timp ce placa gonflabilă pentru Stand Up Paddle are avantajul ocupării unui volum redus. O dată dezumflată, aceasta încape cu ușurință în portbagajul mașinii !

ITIWIT, creator de accesorii pentru Stand Up Paddle

Pentru a vă ajuta să practicați sporturile de alunecare pe apă beneficiind de confort și siguranță, ITIWIT a conceput de asemenea accesorii inovatoare. Printre produsele esențiale începătorilor se numără: padele pentru stand up paddle , corzile și vestele de salvare . Pasionați de Stand Up Paddle?  ? Dacă vă plimbați pe apă în mod regulat pe un interval de mai multe ore, luați în calcul pompa pentru plăcile gonflabile, îmbrăcămintea , gențile impermeabile si recipientele pentru apa . BIne echipați: bucurați-vă de o experință unică în timpul alunecării pe apă, alături de ITIWIT!