Livrare gratuită la comenzile standard* de peste 200 lei

Stand Up Paddle

Decathlon este partenerul sportiv ideal în timpul practicii pe stand up paddle! Profitați de sfaturile menite să vă ajute să alegeți produsele adaptate stilului practicat. Veți găsi produse inovatoare, testate de către partenerii noștri tehnici și de către sportivi exigenți. Plăcil de Stand Up Paddle rigide sau gonflabile, pagaie, veste de salvare, toate la cel mai bun preț!

Tipul de practică adoptat ?

 

NOUA

COLECȚIE


BENEFICIAȚI DE LIVRARE GRATUITĂ LA DOMICIULUI ÎN MOMENTUL ACHIZIȚIONĂRII UNEI PLĂCI DE STAND uP PADDLE*

 

ÎMBRĂCĂMINTE

ȘI VESTE DE SALVARE


Sezonul cald este din ce în ce mai aproape

Descoperă selecția noastră de stand up paddle pentru a putea practica pe toată perioada anului, pe luciul lacurilor, întinsul mării sau chiar de-al lungul râurilor. Produsele sunt concepute pentru fiecare nivel de practică!

 

NOILE PLĂCI
PENTRU STAND UP PADDLE TIP CURSĂ

 

CUM ALEGI
PLACA DE SUP

Produsele pentru Stand Up Paddle ITIWIT, marca Decathlon pentru sporturile cu pagaie

Specializată în sporturile ce implică alunecarea pe apă, ITIWIT, marca Decathlon pentru sporturi cu pagaie vă propune o gamă variată de plăci pentru Stand Up Paddle pentru a vă acompania în practica dumneavoastră, indiferent de nivelul de practică. Obiectivul celor responsabili pentru conceperea produselor pentru Stand Up Paddle  ? Să vă simțiti în largul dumneavoastră pe apă! Pentru aceasta, ei au inovat și creat produse compacte și ușoare, ce pot fi transportate și stocate cu lejeritate.

Alegerea unei plăci pentru Stand Up Paddle: rigidă sau gonflabilă, pentru începători sau avansați? ?

O placă pentru Stand Up Paddle se alege în funcție de 3 criterii principale: tipul dumneavoastră de practică, nivelul de experiență și greutate. Veți găsi în gama noastră pentru Stand Up Paddle ITIWIT plăci pentru o practică ocazională, frecventă sau regulată, modele pentru competiții sau practică de plăcere ! Astfel, apare cea de-a doua întrebare: pentru a pune piciorul în apă, va fi nevoie de o placă rigidă sau de una gonflabilă ? Cele două modele de plăci pot fi folosite atât de începătorii în practica Stand Up Paddle-ului, cât și de cei experimentați care doresc să își depășească limitele. Diferența survine din caracterul compact al plăcilor: o placă rigidă se distinge prin rezistența și calitate de alunecare, în timp ce placa gonflabilă pentru Stand Up Paddle are avantajul ocupării unui volum redus. O dată dezumflată, aceasta încape cu ușurință în portbagajul mașinii !

ITIWIT, creator de accesorii pentru Stand Up Paddle

Pentru a vă ajuta să practicați sporturile de alunecare pe apă beneficiind de confort și siguranță, ITIWIT a conceput de asemenea accesorii inovatoare. Printre produsele esențiale începătorilor se numără: padele pentru stand up paddle , corzile și vestele de salvare . Pasionați de Stand Up Paddle?  ? Dacă vă plimbați pe apă în mod regulat pe un interval de mai multe ore, luați în calcul pompa pentru plăcile gonflabile, îmbrăcămintea , gențile impermeabile si recipientele pentru apa . BIne echipați: bucurați-vă de o experință unică în timpul alunecării pe apă, alături de ITIWIT!