Livrare gratuita pentru comenzile de minim 200 lei

Caiac

Decathlon vi se alatura in practicarea sporturilor ca pagaie, precum CANOE sau CAIAC!

Profitati de sfaturile oferite in vederea alegerii celui mai potrivit echipament, in functie de sportul si nivelul de frecventa ales!

Veti gasi produse inovative, testate de catre partenerii nostri tehnici si sportivi. Caiace rigide sau gonflabile, combinezoane, pagaie, veste gonflabile, totul la cel mai bun pret!

 

Caiace rigide și gonflabile

Caiace rigide și gonflabile

Descoperă oferta Decathlon de caiace rigide sau gonflabile, cu o capacitate de 1-4 persoane, pentru practică ocazională sau regulată.

 
 

Itiwit
Caiac Gonflabil 1/2 locuri

 
 

Cum să alegi
O pagaie de caiac

Ai nevoie de pagaie de caiac, pentru plimbare la nivel ocazional sau consecvent ? Pagaie demontabilă sau reglabilă ? Decathlon te ajută să faci alegerea potrivită !

Caiacele gonflabile ITIWIT: pentru a experimenta apele liniștite!

ITIWIT, marca Decathlon pentru sporturile cu pagaie, vă invită să descoperiți universul caiacelor ! Ca designer de produse inovatoare, ITIWIT oferă caiace destinate începătorilor, precum și practicanților avansați. Brandul s-a remarcat prin gama de caiace gonflabile. Principalul lor avantaj? Caracterul compact ! Odată dezumflată, această ambarcațiune încape într-un rucsac. Practic pentru transportarea în portbagajul mașinii, apoi pe plajă, sau spre țărm! ! Conform nivelului dumneavoastră de practică (ocazională sau consecventă, singur sau în familie), puteți alege un caiac cu 1, 2 sau 3 locuri. Înotătoare, kituri de reparare, pompă de mână sau electrică: nu uitați să adăugați accesorii pentru caiacul gonflabil, adaptate tipului de practică!

Caiacele rigide ITIWIT, pentru începători sau avansați pasionați

Caiacele rigide concepute de ITIWIT - marca Decathlon pentru sporturi cu pagaie - sunt cu siguranță mai voluminoase decât caiacele gonflabile, dar au avantajul de a fi rezistente și ușor de manevrat. Pentru a le transporta, barele dispuse pe lateral sunt indispensabile.

Caiacele rigide pentru practică ocazională sunt ideale pentru inițierea în sport. Pe măsură ce căpătați încredere și experiență, puteți descoperi caiacele rigide pentru practică consecventă, gândite pentru pasionații acestui tip de navigare.

ITIWIT vă încurajează să vă consolidați siguranța când sunteți în ape deschise și să vă creați propriul confort la bord, datorită variatelor accesorii pentru caiacele rigide: cărucioare pentru transport, înotătoare, spătare, dopuri de protecție, suporturi pentru genunchi...Mereu utile pentru utilizarea caiacului în ape deschise!

Accesoriile pentru caiac: concepute de ITIWIT, disponibile la Decathlon

Caiac rigid sau gonflabil: ați ales care este cel potrivit pentru dumneavoastră? Mai aveți nevoie de un accesoriu, indiferent de alegerile făcute până acum: pagaiele !

Pentru a profita din plin de fiecare utilizare a caiacului, indiferent dacă va fi în lac, fluviu sau mare, descoperiți produsele menite să adauge un plus de valoare: vestele de salvare , articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte, gențile impermeabile și recipientele pentru apă . Fiind echipat corespunzător, vă veți bucura de experiență la capacitate maximă!