INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Trotinete freestyle

10 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Nivel de practica

  • Pret

  • Culoare

  • Opinia utilizatorilor

Cum alegi cea mai bună trotinetă freestyle?

Spre deosebire de trotineta clasică, trotineta freestyle ; are un ghidon mai lat și roți mai mici, care sunt mult mai ușor de controlat și permit executarea de mișcări mai complicate. În plus, trotineta de freestyle este mult mai ușoară; ghidonul trotinetei permite răsuciri la 360 de grade, ceea ce oferă o libertate mult mai mare de mișcare. În plus, o trotinetă freestyle de calitate este mai rigidă și mai rezistentă decât trotinetele tradiționale. Pentru a alege mărimea potrivită pentru tine, asigură-te că înălțimea ghidonului este la nivelul șoldurilor, astfel încât brațele să fie întinse și spatele drept. Poziția corectă pe o trotinetă freestyle profesională este cea mai importantă, pentru că astfel eviți accidentările și rănirile.


Ce modele de trotinete freestyle există?

Trotinetele freestyle sunt disponibile într-o gamă variată de modele, pe care le găsești atât la magazinul fizic Decathlon, cât și pe website-ul Decathlon.ro, din care să alegi exact modelul potrivit pentru tine și nivelul tău de experiență. Trotinetă freestyle MF One, MF 1.8, MF 3.6, MF 1.8 + Copper și multe alte modele pot fi reagăsite aici. Dacă practici acest sport de mai multă vreme, poți încerca o trotinetă de sărituri profesională, însă nu uita de siguranță; poartă echipament de protecție, chiar dacă ai experiență în manevrarea unei trotinete freestyle profesionale.


De ce să cumperi trotinete freestyle de la Decathlon?

La Decathlon, iubim sportul și mișcarea, așa că vrem să îți aducem mai aproape cele mai bune articole și echipamente sportive, la cele mai accesibile prețuri! Dacă vrei să cumperi o trotinetă freestyle ieftină și de calitate, cu care să experimentezi diverse trickuri, aici este locul potrivit pentru tine! Cele mai bune trotinete freestyle te așteaptă online și în magazine!