INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Trotinete copii

12 produs produse

Ordonează după:

Cum alegi trotineta pentru copilul tau?

Știm deja că cei micii sunt tot timpul cu chef de joacă și mișcare, așa că vrem ca toate activitățile pe care le fac să fie în primul rând sigure, amuzante și distractive. Mersul pe trotinetă este o formă de mișcare pe care cei mici o iubesc și are putea petrece ore în șir descoperind lumea înconjurătoare și explorând parcurile. Atunci când alegi o trotinetă pentru copii, ia în considerare materialele din care este realizată, care trebuie să fie cât mai rezistente, pentru a evita accidentările. Apoi, alegerea unei trotinere copii potrivită pentru înălțimea celui mic este la fel de importantă!


Ce tipuri de trotinete există?

Trotinetele de copii sunt disponibile într-o varietate de modele, adaptate fiecărei vârste în parte. Pentru cei mai mici, poți alege o trotinetă cu 3 roți, pe care mersul va fi mult mai sigur. În funcție de vârsta copilului, poți alege o trotinetă copii 2 ani, trotinete copii 5 ani sau trotinete copii 10 ani. Trotineta cu 2 roți pentru copii este potrivită pentru cei care au deja siguranța mersului și riscul de accidente este mai mic. Trotineta bebe este alegerea perfectă pentru copiii foarte mici, iar trotineta expert pentru cei care se simt deja confortabil să prindă viteze mai mari.


De ce sa cumperi trotinete pentru copii de la Decathlon?

Pe Decahlon.ro ai la dispoziție o mulțime de modele de trotinete la cele mai bune prețuri, pe care le poți comanda online! Poți alege o trotinetă copii 3 în 1, trotinete cu roți mari, orice variante de trotinete ieftine potrivite pentru copilul tău. Așa că dacă ești în căutarea celor mai bune trotinete pentru copii, Decathlon.ro e soluția!