INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Trotinete electrice si mecanice

TROTINETĂ COPII B1 500 OXELO
COMPACTĂ ŞI UŞOR DE TRANSPORTAT

Grație ghidonului pliabil și ușor de plasat sub trotinetă, cu ajutorul elasticului inclus, o puteți depozita ușor când ajungeți acasă sau când copilul vrea să meargă să se joace în parc.

Descoperă produsul159,99LEI

TROTINETĂ FREESTYLE MF 3.6 V5 NEOCROM OXELO
Conceput pentru freestyle în skatepark și street.

Depășiți-vă limitele cu trotineta MF3.6! Trotinetă freestyle solidă, ideală pentru trick-uri în skatepark.

Descoperă produsul499,99LEI

TROTINETĂ TOWN 9 EF V2 ALBASTRU ADULȚI OXELO
Produs conceput pentru trasee pe distanțe medii (între 2-5km)

Vă simplifică viața în oraș! Se pliază rapid grație sistemului EasyFold și manșoanelor EasyHandle.

Descoperă produsul699,99LEI

Alti utilizatori au mai fost interesati si de:

CASCĂ TROTINETĂ B100 OXELO
Siguranța înainte de toate!

Casca nu este un accesoriu. Asigură protecţie.

Descoperă produsul39,99LEI
X

Cât costă o trotinetă electrică din gama Decathlon?

Desigur că prețul unei trotinete este esențial, dar la fel de important este și timpul mai puțin pe care îl vei petrece în trafic atunci când ai la îndemână o trotinetă electrică adulți. Revenind la preț, acesta diferă în funcție de preferințele tale, dar trebuie să pregătești un buget care să se situeze între 2.000 și 3.000 de lei. Chiar dacă poate părea mult și gândul îți zboară la o trotinetă electrică ieftină, gândește-te că vei face economii substanțiale la combustibil, plata parcărilor și alte consumabile ale mașinii.


Cum se încarcă o trotinetă electrică?

Pentru încărcare, este suficient să folosiți încărcătorul, la majoritatea trotinetelor electrice comercializate de Decathlon spațiul pentru alimentare este situat deasupra platformei. În funcție de trotinetă, bateria are autonomie între 10 și 20 de kilometri și se încarcă complet într-o perioadă de 2 până la 4 ore. Nu te vei bucura de aceeași rapiditate dacă vei cumpără trotinete ieftine, unde o încărcare completă poate dura până la 6 ore. Este excelentă pentru diminețile în care nu vrei să stai în trafic și trebuie să ajungi la birou sau la o întâlnire, dar și pentru ieșirile din weekend alături de copii. Acum nu mai rămâne decât să își alegi o trotinetă electrică potrivită nevoilor tale.


Ce mușchi lucrează trotineta mecanică?

Cei care folosesc trotinetele în mod regulat simt cum toți mușchii din corp sunt puși în mișcare, dar dintre aceștia cei mai solicitați sunt cei inferiori, ai gambelor, dar și ai spatelui sau coapselor. Indiferent de cât de experimentat ești, nu uita să-ți cumperi un echipament de protecție pentru a te bucura de plimbări în completă siguranță.