INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Cosuri baschet, panouri si plase

48 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum alegi coșul de baschet potrivit?

Baschetul este unul dintre cele mai populare sporturi de echipă, care este nu doar distractiv, ci are și beneficii pentru dezvoltarea musculaturii și a mobilității și flexibilității. Pentru practicarea acestui sport, ai nevoie desigur de echipamentul potrivit, cu care poți face toate mișcările specifice acestui sport. Dacă ești pasionat de baschet, vrei să exersezi cât mai des aruncările la coș, așa că poate vrei să îți montezi acasă un panou baschet și un coș de baschet, unde să joci singur sau împreună cu prietenii. Dacă locuiești într-un apartament și nu ai spațiu suficient, poți alege varianta unui mini coș de baschet, pe care îl poți monta fără probleme în orice cameră!

Ce tipuri de coșuri de baschet sunt disponibile pe Decathlon.ro?

Pe Decathlon.ro ai de unde să alegi! Te așteptăm cu o mulțime de variante de coșuri baschet de diverse înălțimi și cu diferite sisteme de prindere. Poți alege un coș de baschet copii, dacă cei mici sunt pasionați de mișcare și vor să își consume energia în acest mod, sau un coș de baschet exterior, dacă stai la curte sau un coș de baschet de perete, pe care îl poți folosi chiar și în casă!

De ce să cumperi coșuri de baschet, panouri și plase de pe Decathlon?

Te așteptăm cu o mulțime de tipuri de panouri baschet profesionale, coșuri baschet cu suport, plase coș de baschet, fixe sau reglabile, din care poți să alegi ce se potrivește nevoilor tale. Pe Decathlon.ro găsești întotdeauna cele mai mici prețuri la toate produsele pe care le dorești pentru a te bucura de pasiunile tale!