INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Imbracaminte Educatie Fizica baieti

90 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Descoperiți gama de haine pentru băieți disponibilă la Decathlon

Indiferent de vârsta băiatului dumneavoastră, fie că acesta are 5, 10, 12, 15 sau 16 ani, va avea nevoie de îmbrăcăminte confortabilă și plăcută din punct de vedere vizual, pentru a se simți foarte bine oricând, în special în timpul activităților ce presupun efort și dinamism. Copilăria înseamnă joacă și energie, iar hainele de băieți de la Decathlon sunt concepute special pentru a ține pasul cu entuziasmul celor mici, exprimat atât la plimbările în parc, cât și la școală ori la orele de educație fizică. Pentru că sportul este esențial pentru o viață sănătoasă, rolul dumneavoastră ca părinte este să îndrumați și să asigurați toate condițiile necesare pentru ca micuțul să dezvolte, cât mai devreme, o pasiune pentru mișcare! Acest lucru înseamnă inclusiv alegerea unor articole de îmbrăcăminte pentru băieți, atât pentru școală, cât și pentru timpul liber, comode și de calitate!

Calitate și confort, caracteristici ale hainelor de băieți ce nu trebuie să lipsească

Calitatea hainelor vine din materialele utilizate pentru confecționare, dar și din rezistența acestora în timp, în urmă purtării repetate. Comoditatea este un atribut ce nu lipsește produselor Decathlon, fiind obținută datorită croiului lejer, dar și a compoziției textile, care are rolul de a oferi confort termic și de a lăsa pielea să respire în timpul efortului fizic. Hainele pentru băieți pot fi purtate și la școală, și în timpul liber, și sunt îndeajuns de ieftine pentru ca fiecare persoană să poată găsi ceva pe bugetul pe care îl are disponibil.

Ce fel de haine pentru băieți există în oferta Decathlon?

Pe site-ul magazinului se regăsește o gamă variată de articole vestimentare care îi avantajează și pe băieții înalți și slabi, dar și pe cei mai scunzi. Astfel, aveți posibilitatea de a alege între diverse modele de pantaloni de trening lungi ori scurți, tricouri, maiouri, jachete ori hanorace și chiar accesorii precum șepci.