INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Trambuline Copii si Adulti

16 produs produse

Ordonează după:

montaj

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Utilizeaza trambulina pentru a te simti bine si pentru a ramane in forma

Pentru a varia exercitiile sportive, DECATHLON iti propune o gama variata de trambuline care it vor permite sa combini exercitiile cardio cu cele pentru intarirea musculaturii. Lasa-te tentat de numeroasele trambuline disponibile, adaptate atat la nevoile tale, cat si la bugetul tau.

Dupa ce criterii alegi o trambulina?

Trambulina iti permite efectuarea unor exercitii intense, in timpul carora te vei distra pe cinste. Pentru a alege cat mai bine o trambulina DECATHLON, trebuie sa tii cont de spatiul disponibil. In interior, iti recomandam sa optezi pentru trambuline individuale de marime redusa. Daca ai loc in exterior, poti sa alegi o trambulina mai mare, care ii va incanta pe copii. Iar daca doresti mai multa siguranta, alege o plasa de protectie si/sau o protectie din spuma.

Ce exercitii pot face cu o trambulina?

Cum sa iti lucrezi muschii cu o trambulina fitness? incepe antrenamentul sarind usor pentru a te incalzi. Apoi alterneaza sariturile cu amandoua picioarele odata si gambele departate pentru a-ti lucra interiorul si exteriorul coapselor. Daca vrei sa iti lucrezi pectoralii si umerii, trambulina poate sa te ajute atunci cand faci flotari. De asemenea, daca vrei sa multumesti toata familia, opteaza pentru o trambulina copii, care te va ajuta sa le propui activitati noi si distractive.

Cum ma imbrac atunci cand sar pe trambulina?

In masura in care e nevoie de o activitate fizica sustinuta, trambulina necesita o tinuta adaptata si confortabila. Pentru a practica aceasta activitate in cele mai bune conditii, evita hainele largi care iti pot ingreuna miscarile. Opteaza pentru sorturi sau colanti si pentru bustiere sau maiouri confortabile. Incaltamintea este foarte importanta pentru a-ti mentine o postura optima. Branturile fine ale incaltamintei de fitness iti vor facilita sariturile si miscarile, iar incaltamintea este prevazuta cu parti aerisite, pentru un plus de respirabilitate.

Livrare

DECATHLON iti ofera un serviciu de livrare eficient. Beneficiezi, de asemenea, de metode de plata securizate si de un serviciu calitativ de atelier pentru produsul achizitionat.