Livrare gratuită pentru comenzile de minim 200 lei

Pilates, Tonifiere, Stretching

Pentru a vă tonifia corpul şi a vă menţine în formă, vă oferim o gamă variată de echipamente: saltele, gantere, aparate pentru abdomene, corzi de sărit, mingi de gimnastică și pilates, benzi elastice...Uşor de utilizat, aceste accesorii vă permit să faceţi numeroase tipuri de exerciţii acasă.

 
 

PANTALON REGULAR FITNESS & TONIFIERE 900 BLEUMARIN BĂRBAȚI

 
 

JACHETĂ 100 TONIFIERE & PILATES NEGRU DAMĂ

 

 
 

PANTALON 100 REGULAR NEGRU BĂRBAȚI

Echipamentele și ținutele confortabile sunt necesare pentru o ședință de Pilates. Găsiți aceste elemente indispensabile parcurgând site-ul Decathlon

Beneficiile Pilates

Pilates este un tip de fitness care te ajuta sa redobandesti controlul asupra corpului și sa-ti regasesti flexibilitatea și tonusul muscular. Metoda creată de Joseph Pilates are milioane de adepți. Aceste exerciții sunt ideale pentru a avea un abdomen plat, a scăpa de durerile de spate și a-ti întări mușchii. Sunt ușor de practicat acasă și în propriul ritm, folosind accesoriile indispensabile.

Kit-ul de bază pentru o sesiune de Pilates

După ce vă îmbrăcați cu un tricou și pantaloni scurți, strâmți pe corp, veți fi gata să începeți o sesiune. Nu aveți nevoie de încălțăminte. Cei care sunt friguroși își pot lua o pereche de șosete. În ceea ce privește echipamentele, unele elemente sunt indispensabile, cum ar fi, pentru început, o saltea cu grosimea de 15 mm. Pentru întărirea musculaturii, cele mai utilizate accesorii sunt ganterele mici, benzile elastice și greutățile. Aceste prime elemente sunt completate de mingi mici, mingi medicinale lestate și swiss ball. Această minge distractivă, mare, în culori vii, permite întărirea mușchilor fesieri și abdominali, îmbunătățirea respirației, concentrației și echilibrului, în timp ce softball pilates sau mini-mingile întăresc partea superioară sau inferioară a corpului și îmbunătățesc fiecare poziție prin mobilizarea suplimentară a mușchilor.

Jocul cu benzile elastice în exercițiile de pilates

Benzile elastice se folosesc pentru a întări musculatura. Aceste benzi elastice au rezistență variabilă în funcție de nivelul și de greutatea voastră. În cadrul unei sesiuni de pilates, acestea permit solicitarea suplimentară a mușchilor și accelerează rezultatele pe care doriți să le obțineți în anumite părți ale corpului. Cu cât trageți mai mult, cu atât mai mult se accentuează rezistența și tensiunea. Le veți completa cu mini-benzi care ajută la întărirea coapselor, fesierilor și mușchilor dorsali. Pe parcurs, veți adăuga alte accesorii precum inelele, rulourile și peanut ball, pe care le puteți descoperi pe www.decathlon.ro pentru a obține un corp pe care îl vor invidia cei din anturajul dumneavoastră.