INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Pilates

69
99
NYAMBA
GANTERE FITNESS 3 KG X 2
Stabilitate
34
99
NYAMBA
SALTEA FITNESS
Aderență
29
99
DOMYOS
BANDĂ ELASTICĂ
Mici si practice
19
99
NYAMBA
MINGE SOFTBALL
Compactare
59
99
NYAMBA
GREUTATI PENTRU INCHEIETURI
Polivalență

Flexibilitate și control al mișcării cu cea mai bună îmbrăcăminte pilates

Pilates este o formă de fitmess practicată de milioane de oameni, datorită numeroaselor beneficii pentru sănătate, tonifiere și corectarea poziției corpului. Antrenamentele de pilates presupun mișcări ample ale brațelor și picioarelor și poziții care au rolul de a îmbunătăți flexibilitatea. De aceea, pentru a putea practica acest sport corect, ai nevoie de îmbrăcăminte pilates de cea mai bună calitate, creată special pentru a permite executarea lejeră și corectă a tuturor exercițiilor. Îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile de pilates sunt create special pentru a susține toate aceste mișcări și pentru a elimina riscul accidentărilor.

Tonifiere și stare de bine cu pilates!

Tonifierea musculară este importantă pentru a ne putea mișca în voie și pentru a elimina afecțiunile asociate unui ritm de viață sedentar. Pilates este forma de antrenament cea mai completă, care lucrează toate grupele de mușchi și ajută la menținerea unui tonus optim al organismului. Fie că practici pilates acasă sau la sală, alege echipament și accesorii de cea mai bună calitate, care să te ajute să te miști liber și să execuți corect toate mișcările. Este important ca îmbrăcămintea pilates să fie din materiale lejere, dar care oferă susținere acolo unde ai nevoie, iar încălțămintea pilates să îți permită toate mișcărie pe care vrei să le faci!

Alege accesorii de tonifiere ergonomice și eficiente

Pentru un antrenament corect și complet de pilates, ai nevoie de accesoriile potrivite. La Decathlon găsești tot ce ai nevoie pentru a practica acest sport, de la gantere și greutăți, până la saltele, benzi elastice și mingi de gimnastică și medicinale, care te vor ajuta să ai un antrenament perfect! Tot ce trebuie să faci este să alegi toate lucrurile potrivite pentru tine!