Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici

Aparate de vaslit

8 produs produse

Ordonează după:

Aparatul de vâslit, un aliat eficient pentru antrenamente

Inspirat din mișcările utilizate la canotaj, aparatul de vâslit este echipamentul ideal pentru ședințele sportive la domiciliu. Pentru a-ți oferi cele mai bune condiții, îți propunem o gamă largă de aparate de vâslit DECATHLON adaptate nevoilor tale.

Cum te antrenezi cu un aparat de vâslit?

Deoarece permit mărirea treptată a intensității, exercițiile cu un aparat de vâslit sunt ușor de învățat. Poți începe ușor cu 3 serii de câte 5 minute, într-un ritm moderat și regulat. Pentru exerciții cardio, poți face între 20 și 30 de mișcări pe minut, împărțite în 2 părți de câte 4 minute, apoi de 8 minute pentru vâslele intermediare.

Care sunt avantajele unui aparat de vâslit?

Fiind un aparat dotat cu o tehnologie înaltă, aparatul de vâslit permite lucrarea mai multor grupe de mușchi în același timp și în profunzime. Acest sport este accesibil tuturor deoarece fiecare poate varia intensitatea exercițiilor în funcție de nivelul la care se află. Încălzirea efectuată înainte de începerea antrenamentului precum și menținerea unei posturi drepte sunt esențiale pentru a evita durerile și întinderile musculare. Aparatul de vâslit pentru femei este echipamentul ideal pentru cele care doresc să își mărească rezistența fizică și să-și mențină silueta. Decathlon te ajută să îți alegi aparatul de vâslit, în funcție de nivel și de obiective.

Accesoriile necesare pentru o ședință cu aparatul de vâslit

Chiar dacă stai aștezat, încălțămintea reprezintă un element indispensabil pentru orice tip de exercițiu cu aparatul de vâslit, pentru a menține cea mai bună poziție a picioarelor și a gleznelor. La fel de importante sunt și mănușile de protecție. În ceea ce privește îmbrăcămintea, Decathlon îți propune articole elegante și confortabile. Poți opta pentru pantaloni tip colanți, care nu îți limitează mișcările. Dacă vrei să transpiri, poți purta o jachetă peste un maiou mulat.

Livraison

DECATHLON îți oferă un serviciu de livrare eficient. Beneficiezi, de asemenea, de metode de plată securizate și de un serviciu calitativ de atelier pentru produsul achiziționat.