Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici

Biciclete de fitness

9 produs produse

Ordonează după:

Bicicletele de apartament sau bicicletele de fitness, produsele indispensabile pentru antrenamente

Vrei să te antrenezi acasă? Bicicleta de fitness sau bicicleta de apartament este soluția ideală pentru a-ți dezvolta masa musculară la tine acasă. Descoperă diferitele biciclete de fitness sau biciclete de apartament propuse de Decathlon, adaptate atât nevoilor, cât și bugetului tău.

Cum aleg bicicleta de apartament sau bicicleta de fitness

În funcție de obiectivul fixat, alegerea bicicletei de fitness sau a bicicletei de apartament poate varia. Decathlon te ajută să alegi cel mai bun aparat de fitness, în funcție de nevoile tale, propunând o gamă largă de produse. Chiar dacă o alegi pentru a slăbi, pentru a te pregăti pentru un triatlon sau doar pentru a-ți întări masa musculară la tine acasă, modelele Decathlon se potrivesc tuturor așteptărilor. Vei aprecia diferitele programe și funcționalități care îți vor permite să îți analizezi performanțele în timpul antrenamentelor.

Ce exerciții pot face cu o bicicletă de fitness sau cu o bicicletă de antrenament?

Diferite de bicicletele eliptice, bicicletele de fitness sau bicicletele de apartament pot fi o alternativă a antrenamentelor la sala de fitness. Pentru a obține rezultate vizibile în câteva săptămâni, sunt necesare minim trei ședințe săptămânale de 45 minute.

Livrare

DECATHLON îți oferă un serviciu de livrare eficient. Beneficiezi, de asemenea, de metode de plată securizate și de un serviciu calitativ de atelier pentru produsul achiziționat.