Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici

Biciclete eliptice

7 produs produse

Ordonează după:

 

Bicicleta eliptică, aparatul de fitness care te ajută să îți lucrezi toți mușchii corpului

Vrei să te antrenezi la tine acasă? Bicicletele eliptice te vor ajuta să îți dezvolți musculatura și să arzi calorii. Ideală dacă vrei să slăbești, bicicleta eliptică este alegerea perfectă pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Avantajele bicicletei eliptice

Bicicleta eliptică este aparatul de fitness cardio care te va ajuta să scapi de grăsimi și să slăbești, dar nu uita să ai un regim alimentar adaptat. Antrenamentele frecvente te vor ajuta să îți îmbunătățești rezistența fizică. Acest aparat este produsul optim pentru orice sportiv care dorește să își lucreze toate părțile corpului. Pentru a îndeplini nevoile utilzatorilor, Decathlon propune o gamă variată de biciclete eliptice ieftine pentru a permite antrenamente la domiciliu, în funcție de disponibilitatea fiecăruia.

Ce exerciții pot face cu o bicicletă eliptică?

Preferate adesea de către femei, bicicletele eliptice pot avea diferite programe preînregistrate, pentru a începe antrenamentul lent și a obține rezultatele dorite. Bicicletele eliptice pentru femei îți permit să efectuezi un antrenament integral. Trebuie doar să îți setezi obiectivele și să alegi tipurile de exerciții potrivite ca să le atingi. Poți regla ghidonul pentru a facilita dezvoltarea mușchilor gambelor sau ale brațelor. Recomandăm începătoarelor să opteze întâi pentru sesiuni de 20 minute care vor putea fi mărite în următoarele săptămâni.

Ce echipament îți trebuie atunci când folosești bicicleta eliptică?

Chiar dacă picioarele rămân pe pedalele bicicletei eliptice, nu trebuie să neglijezi alegerea unei perechi de încălțăminte potrivită. Atât confortul, cât și susținerea gleznei sunt foarte importante în timp ce te antrenezi cu bicicleta eliptică. De asemenea, îmbrăcămintea aleasă trebuie să fie potrivită pentru exercițiile efectuate și să permită evacuarea transpirației. Pentru a te ajuta atunci când te antrenezi, Decathlon îți propune și numeroase accesorii, cum ar fi: prosoape, bidoane sau manșete din burete.

Livrare

DECATHLON îți oferă un serviciu de livrare eficient. Beneficiezi, de asemenea, de metode de plată securizate și de un serviciu calitativ de atelier pentru produsul achiziționat.