INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Aparate fitness si cardio, echipament fitness

 


Menține-te în formă!
Antrenează-ți inima!

Descopera gama completă de aparate fitness-cardio

Descoperă aparatele de fitness


MAIOU MY TOP 100

Materialul extensibil oferă mai mult
confort şi mai multă libertate de mişcare.

Descoperă produsul17,99LEI
 
 


TRICOU FITNESS 120

Din respect pentru natură, am folosit
poliester reciclat pentru acest produs.

Descoperă produsul34,99LEI


COARDĂ DE SĂRIT 500

Coardă reglabilă, de 2,80 metri.
Se ajustează ușor înălțimii oricui.

Descoperă produsul24,99LEI
 
X

Domyos Concept 360

Cum alegi aparatele de fitness potrivite ție și nevoilor tale?

Înainte de a achiziționa un aparat fitness, gândește-te care sunt obiectivele tale și ce anume vrei să îmbunătățești la fizicul tău. Așadar, dacă simți că trebuie să acorzi atenție picioarelor tale, atunci ai putea investi într-un aparat fitness picioare sau într-o bicicletă fitness. Chiar dacă vei alege să îți faci un mic colț sportiv în locuința ta, nu te gândi să nu investești într-un echipament sportiv de calitate. Realizează o listă completă cu ceea ce ai nevoie pentru a atinge performanțe și hai să îți cumperi produsele necesare. Acesta este foarte important pentru a reuși să ai antrenamente reușite și pentru a te motiva. Pe site-ul Decathlon vei găsi atât oferte la îmbrăcăminte, cât și reduceri aparate fitness, care să te ajute să ajungi la silueta dorită.


Cum găsești articole pentru cardio de calitate?

Decathlon se concentrează pe modul în care poate oferi echipament sportiv la cel mai bun raport calitate - preț. Fie că este vorba despre ambalaje economice, maximizarea inovării sau a investiției în personal, de 40 de ani facem sporturile mai accesibile pentru sute de milioane de oameni din întreaga lume. Așadar, nu îți face griji privind calitatea aparatelor cardio pe care le găsești pe site-ul Decathlon fiindcă acestea respectă toate normele în vigoare și sunt realizate materiale rezistente.


Care sunt cele mai cautate articole de cardio de la Decathlon?

Dat fiind contextul epidemiei de coronavirus, multe persoane au renunțat la antrenamentele de la sala de sport și au căutat să-și achiziționeze aparate fitness pentru acasă. Printre cele mai căutate articole de pe site-ul Decathlon se numără bicicletele fitness de apartament, bandele de alergat, stepperele și corzile de sărit.