INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Sei de calarie

11 produs produse

Ordonează după:

Seile de echitație – o alegere în funcție de nivelul si preferințele dumneavoastră

Disciplina practicată este primul criteriu în alegerea șeii. Pentru a urca pe ponei shetland sau ponei mici Șeile bardette sunt destinate inițierii copiilor ce practică echitație pe ponei. Sunt ideale pentru nivel începător, pentru că sunt late, confortabile și dispun de un mâner pentru siguranța tinerilor călăreți. DECATHLON vă sfătuiește cu privire la diferitele tipuri de șei, deoarece alegerea este, mai presus de toate, în funcție de nivelul și disciplina dumneavoastră. Astfel, șaua pentru antrenament va diferi de modelul pentru competiție total, în timp ce săriturile vor necesita un alt model. Lăsați-vă ghidat de DECATHLON.

Alegeți șaua de echitație pentru a progresa și a vă distra

Această alegere va fi completată de unul dintre toate accesoriile pentru a vă asigura siguranța, confortul și ușurința, cum ar fi, de exemplu, amortizoarele pentru spate sau chiar valtrapul. Șaua se va adapta, de asemenea, morfologiei calului dvs., cu ajutorul curelelor reglabile care permit ajustare precisă. În cele din urmă, alegerea materialului, de la piele la material sintetic, va încheia faza de selecție și, prin urmare, este pe deplin cunoscută faptul că puteți alege oricând următoarea șa de călătorie.

Livrare

DECATHLON oferă un serviciu eficient de livrare. De asemenea, puteți utiliza sistemul nostru online de plăți securizate și serviciul post-vânzare de înaltă calitate.