DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Mingi tenis de masa

7 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Nivel de practica

  • Pret

  • Brand

  • Opinia utilizatorilor

Alegeți mingile pentru tenis de masă în funcție de tipul de practică

Începător în practica tenisului de masă, jucător ocazional sau la nivel competițional: toate mingile de ping-pong au caracteristici tehnice special concepute pentru a răspunde nevoilor tuturor utilizatorilor. DECATHLON s-a gândit la toți practicanții acestui sport cu racheta ce promite a fi relaxant dar și solicitant în aceeași măsură.

Ce minge de ping-pong să aleg pentru nivelul meu de joc?

La fel ca în cazul mingilor de tenis, mingile de ping-pong prezintă diferite nivele de duritate, putere de ricoșare și manevrabilitate, în funcție de nivelul jucătorului. Dacă sunteți jucător începător sau practicați tenisul de masă din când în când pentru a vă destinde, o minge puțin mai grea va fi mai ușor de controlat. În același timp, un jucător confirmat va prefera o minge cu ricoșeu puternic, cum sunt mingile de tenis de masă TIBHAR de 3 stele. Unele mingi, fără celuloză, prezintă în același timp avantajul de a fi mai puțin nocive pentru mediul înconjurător. Pentru orele de antrenament cele mai recomandate sunt mingile care favorizează controlul efectelor.

Completați-vă echipamentul pentru un meci de tenis de masă

Ați ales masa, paleta și mingea de ping-pong adaptate stilului de joc? Descoperiți numeroase alte accesorii pentru a vă completa panoplia! Husele pentru paletele de ping-pong vă vor permite să vă transportați mai confortabil echipamentul, în timp ce husele pentru mese sunt concepute pentru a facilita transportarea și protejarea pieselor masive. Nu uitați de asemenea de gama de fileuri: tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de practicarea sportului preferat!