INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Mingi ping pong pentru tenis de masa

7 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Nivel de practica

  • Pret

  • Brand

  • Opinia utilizatorilor

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Alegeți mingile pentru tenis de masă în funcție de tipul de practică

Începător în practica tenisului de masă, jucător ocazional sau la nivel competițional: toate mingile de ping-pong au caracteristici tehnice special concepute pentru a răspunde nevoilor tuturor utilizatorilor. DECATHLON s-a gândit la toți practicanții acestui sport cu racheta ce promite a fi relaxant dar și solicitant în aceeași măsură.

Ce minge de ping-pong să aleg pentru nivelul meu de joc?

La fel ca în cazul mingilor de tenis, mingile de ping-pong prezintă diferite nivele de duritate, putere de ricoșare și manevrabilitate, în funcție de nivelul jucătorului. Dacă sunteți jucător începător sau practicați tenisul de masă din când în când pentru a vă destinde, o minge puțin mai grea va fi mai ușor de controlat. În același timp, un jucător confirmat va prefera o minge cu ricoșeu puternic, cum sunt mingile de tenis de masă TIBHAR de 3 stele. Unele mingi, fără celuloză, prezintă în același timp avantajul de a fi mai puțin nocive pentru mediul înconjurător. Pentru orele de antrenament cele mai recomandate sunt mingile care favorizează controlul efectelor.

Completați-vă echipamentul pentru un meci de tenis de masă

Ați ales masa, paleta și mingea de ping-pong adaptate stilului de joc? Descoperiți numeroase alte accesorii pentru a vă completa panoplia! Husele pentru paletele de ping-pong vă vor permite să vă transportați mai confortabil echipamentul, în timp ce husele pentru mese sunt concepute pentru a facilita transportarea și protejarea pieselor masive. Nu uitați de asemenea de gama de fileuri: tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de practicarea sportului preferat!