INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Articole tenis de masa

MASĂ DE TENIS PPT500 exterior
Uşor de deplasat, stabilă pe orice tip de suprafaţă

Descoperă produsul
 
1399,99LEI
 

HUSĂ MASĂ DE TENIS PLIATĂ 100 PONGORI
Pentru a proteja masa de tenis afară

Descoperă
 
 
149,99LEI

SET 2 PALETE FREE PPR 130 + 3 MINGI
Înveliș ce garantează aderență și lovituri de efect!

Descoperă produsul
 
 
37,99LEI
 
 

MASĂ TENIS DE MASĂ PPT130 MEDIE EXTERIOR
Structura permite instalarea într-un spațiu mic!

Descoperă produsul
 
 
899,99LEI

MASĂ MICĂ TENIS INTERIOR 100
La nivelul picioarelor, cartonul este înlocuit cu oțel.
Masa se poate demonta pentru a fi reciclată.

Descoperă produsul
 
 149,99LEI
X

Cum alegi articolele de care ai nevoie pentru tenis de masă?

Tenisul de masă este un tip de mișcare potrivit pentru adulți și copii de toate vârstele și este un antrenament perfect cardio, de menținere a tonusului și dezvoltare a mușchilor. Pentru a practica acest sport, ai nevoie de articole tenis de masă care să te ajute să te antrenezi corect și să îți ofere nu doar beneficii fizice, ci și distracție! Pentru a juca tenis de masă, de plăcere sau profesionist, îți trebuie palete tenis de masă și echipament tenis de masă și accesorii de cea mai bună calitate și rezistente, de care să te bucuri cât mai mult timp.


Cum alegi cele mai bune articole pentru tenis de masă?

Dacă ești în căutarea unor articole tenis masă, este important să știi că acestea sunt disponibile într-o gamă largă de modele, materiale și prețuri, din care să le alegi pe cele potrivite ție și bugetului tău. În primul rând, ai nevoie de o masă tenis de masă simplă sau masă ping pong profesională, în funcție de nivelul la care joci. Pentru a completa echipamentul, mai ai nevoie de palete tenis de masă, fileu, mingi, husă pentru a proteja masa și hainele potrivite!


De ce să cumperi articole pentru tenis de masă de la Decathlon?

Online sau în magazin, la Decathlon găsești tot ce ai nevoie pentru pasiunile tale sportive! Aici ai la dispoziție o mulțime de modele de articole pentru tenis de masă, mese ping pong , echipamente tenis de masă, huse tenis, de cea mai bună calitate, originale și la prețuri accesibile. Descoperă echipamentele și accesoriile potrivite pentru ping pong, alege ce ți se potrivește și pune totul în coșul de cumpărături! Avem prețuri mici tot timpul anului, așa că va fi ușor să găsești exact ce ai nevoie!