Livrare gratuită la comenzi de minim 200 lei

Tenis de masa

Obișnuiți să jucați și acasă, în vacanțe, dar și la birou? Echipamentul de care aveți nevoie este cel de PING PONG! Practicați tenis de masă la nivel academic, în cadrul unui club?
Vă invităm să descoperiți produsele special adaptate pentru acest tip de practică!

ECHIPAȚI-VĂ CORESPUNZĂTOR!

Descoperiți experiența tenisului de masă, cu paleta potrivită! Perfecționați-vă tehnica, continuând să vă distrați alături de cei dragi!

Bine ați venit în universul Tenisului de masă, indiferent dacă îl numiți tenis de masă, sau ping pong. Acest sport rapid, practicat cu ajutorul unei palete și a unei mingi este perfect pentru toate vârstele și abilitățile motrice. Acum, datorită gamei vaste de produse pentru tenis de masă, puteți juca din confortul propriei locuințe, de la muncă sau din orice spațiu suficient de spațios încât să vă permită să faceți acest lucru.

În gama Decathlon puteți găsiți masa de tenis, paletele și mingile de care aveți nevoie pentru un meci rapid sau un turneu, în funcție de ceea ce vă doriți. Puteți găsi de asemenea îmbrăcăminte și încălțăminte pentru tenis de masă pentru a practica sportul preferat în cel mai bun echipament.

Mingi pentru tenis de masă
Alege în funcție de nivelul de joc

Începător în practica tenisului de masă, jucător ocazional sau la nivel competițional: mingile din gama Decathlon de tenis de masă prezintă specificații tehnice special concepute pentru a răspunde tuturor nevoilor utilizatorilor.

Noi am înțeles importanța alegerii mingilor potrivite, dar tu ?

Vezi toată selecția
de la 4,90LEI

Încălțăminte tenis de masă
TTS 500 ARTENGO

Concentrați-vă doar pe joc! Articolele de încălțăminte ARTENGO asigură dinamism, datorită:

  • Aderenței îmbunătățite pe cele mai solicitate zone;
  • Susținerii în timpul deplasării, în special în zonele de vărf.

Vezi fișa produsului
129,90LEI
X

Tenisul de masă, un sport familiar și ușor de practicat

O activitate ușor de practicat din totdeauna, tenisul de masă este sportul cu racheta ideal pentru a însufleți o după-amiază ploioasă, sau pentru a celebra o zi însorită. Copii sau adulți, toți se pot aduna de fiecare parte a fileului, pentru un meci simplu sau la dublu!

Alegeți corect masa de tenis

Alegeți masa de tenis ideală, în funcție de tipul de utilizare pe care îl preconizați pentru aceasta! În exterior, masa de tenis trebuie să fie dotată cu un blat mai solid, dintr-un material adecvat - precum aluminiul sau rășina, în timp ce un blat din lemn este ideal pentru interior. DECATHLON vă propune, în plus, o gamă diversificată de mese fixe sau mobile, disponibile într-o varietate mare de prețuri. De asemenea, nu uitați să vă echipați cu o husă, pentru a vă proteja masa de tenis, mai ales dacă aceasta va sta doar în aer liber.

O paletă de tenis de masă pentru fiecare mână

Știați că o paletă pentru tenis de masă se alege de asemenea în funcție de tipul dumneavoastră de joc? Defensiv, ofensiv sau „combinat”, fiecare în parte necesită caracteristici speciale. DECATHLON se angajează să vă ofere cele mai bune palete pentru tenis de masă cu mânerul lung sau scurt, pentru o acoperire a loviturilor moale sau dură, în funcție de necesitate. Nivelul dumneavoastră de practică vă poate, de asemenea, influența alegerea unei palete pentru tenis de masă : dacă sunteți începător, este indicat să utilizați o paletă cu aderență scăzută, care să limiteze viteza mingii. Puteți alege de asemenea și forma mânerului, pentru a fi pe măsura nevoilor existente: drept, concav sau anatomic! Știați până acum că alegerea echipamentului vă poate face chiar să câștigați următorul meci de tenis de masă ?