Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 RON

Tenis de masa

IA-ȚI VACANȚĂ, DAR NU DE LA SPORT!

 
 

PALETĂ TENIS DE MASĂ ARTENGO

ECHIPAȚI-VĂ CORESPUNZĂTOR!

Descoperiți experința tenisului de masă, cu paleta potrivită! Vara asta perfecționează-ți tehnica, continuând să te distrezi alături de cei dragi!

 
 

Artengo BY DECATHLON
Echipament esențial pentru tenis de masă

 
 

Cum alegi
PALETA DE TENIS?

Alegerea unei palete de tenis de masă se face atât în funcție de locul unde joci, cât și de nivelul de practică.

Tenisul de masă, un sport familiar și ușor de practicat

O activitate ușor de practicat din totdeauna, tenisul de masă este sportul cu racheta ideal pentru a însufleți o după-amiază ploioasă, sau pentru a celebra o zi însorită. Copii sau adulți, toți se pot aduna de fiecare parte a fileului, pentru un meci simplu sau la dublu!

Alegeți corect masa de tenis

Alegeți masa de tenis ideală, în funcție de tipul de utilizare pe care îl preconizați pentru aceasta! În exterior, masa de tenis trebuie să fie dotată cu un blat mai solid, dintr-un material adecvat - precum aluminiul sau rășina, în timp ce un blat din lemn este ideal pentru interior. DECATHLON vă propune, în plus, o gamă diversificată de mese fixe sau mobile, disponibile într-o varietate mare de prețuri. De asemenea, nu uitați să vă echipați cu o husă, pentru a vă proteja masa de tenis, mai ales dacă aceasta va sta doar în aer liber.

O paletă de tenis de masă pentru fiecare mână

Știați că o paletă pentru tenis de masă se alege de asemenea în funcție de tipul dumneavoastră de joc? Defensiv, ofensiv sau „combinat”, fiecare în parte necesită caracteristici speciale. DECATHLON se angajează să vă ofere cele mai bune palete pentru tenis de masă cu mânerul lung sau scurt, pentru o acoperire a loviturilor moale sau dură, în funcție de necesitate. Nivelul dumneavoastră de practică vă poate, de asemenea, influența alegerea unei palete pentru tenis de masă : dacă sunteți începător, este indicat să utilizați o paletă cu aderență scăzută, care să limiteze viteza mingii. Puteți alege de asemenea și forma mânerului, pentru a fi pe măsura nevoilor existente: drept, concav sau anatomic! Știați până acum că alegerea echipamentului vă poate face chiar să câștigați următorul meci de tenis de masă ?