DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Articole tenis de masa

Obișnuiți să jucați și acasă, în vacanțe, dar și la birou? Echipamentul de care aveți nevoie este cel de PING PONG! Practicați tenis de masă la nivel academic, în cadrul unui club?
Vă invităm să descoperiți produsele special adaptate pentru acest tip de practică!

MASĂ DE TENIS PPT500
Pentru interior sau exterior,
uşor de deplasat, stabilă pe orice tip de suprafaţă

Descoperă produsul
 
 
1299,99LEI
 

PALETĂ TENIS DE MASĂ 100 PONGORI
Datorită controlului, racheta permite schimburi multiple. Se poate juca acasă sau chiar la birou!

Descoperă produsul
 
 
9,99LEI
 
X

PONGORI, MARCA NOASTRA DE TENIS DE MASA

Ce tipuri de echipament pentru tenis de masa exista pe site?

Pe site există echipamente dedicate practicării tenisului de masă atât la nivel ocazional, ca hobby cât și ca practică academică. În ofertă putem găsi produse esențiale practicării tenisului de masă precum palete, mingi și mese, pentru fiecare nivel de practică: începător, intermediar, avansat, adaptate fiecărui spațiu de joc: interior sau exterior. Pe lângă acestea, sunt disponibile atât echipamente de joc precum încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii (fileuri, soluții de curățat paletele, sau de protecție a meselor) cât și produse pentru antrenament de nivel academic (roboți pentru aruncarea mingilor, tabele de scor etc).

Cum sa aleg corect echipamentele pentru tenis de masa?

Cel mai important echipament este cel fară de care nu putem practica acest sport: masa de tenis, paleta și mingea. În alegerea paletei de tenis cel mai important este să ținem cont de 2 aspecte: spațiul de joc și nivelul de practică. Paletele pentru tenis de masă în exterior trebuie să fie rezistente la șocuri, menținând în același timp o calitate bună a ricoșeului. Paletele pentru tenis de masă în interior ar trebui însă alese în funcție de nivelul de practică. Dacă sunt începător, voi avea nevoie de control asupra mingii. Pentru nivel intermediar voi căuta însă o paletă care, pe lângă control, să imprime și efect asupra mingii. Ca jucător de nivel avansat, pe lângă control și efect, voi avea nevoie și de viteză. Nivelul căruia corespunde fiecare paletă se poate identifica ușor, acestea fiind clasificate de la 2 la 6 stele. Cu cât numărul de stele este mai mare, cu atât paleta oferă mingii un efect mai bun și o viteză mai mare. În alegerea mesei de tenis contează spațiul de joc (interior sau exterior), precum și nivelul meu de practică: cu cât sunt mai avansat, cu atât voi căuta o masă cu un ricoșeu mai precis, recomandate fiind cele de interior a căror construcție a blatului este făcută din lemn. Cu cât blatul este mai gros, cu atât mai bună este calitatea ricoșeului. Mingile de tenis de masă sunt și ele clasificate în funcție de nivelul de practică. Acestea sunt construite din plastic cu o greutate maximă de 2,7g, a căror precizie a ricoșeului și viteză sunt diferite. Și acestea sunt inscripționate de la 1 la 3 stele (1 este pentru începători, iar 3 pentru nivel avansat).

Exista echipamente pentru tenis de masa profesionist?

Da, există echipamente pentru tenis de masă profesionist, atât pentru nivel competițional, cât și de antrenament. Puteți găsi mingi, palete mese sau accesorii de antrenament aprobate de ITTF (Federația Internațională de Tenis de Masă), iar pentru nivel competițional puteți găsi chiar structuri din lemn și fețe de paletă pentru a vă crea propria paletă adaptată stilului dvs. de joc.