Skip filters
Filtre
Preț

Corturi gonflabile (10 Produse)

Vrei un cort pe care să nici nu simți că îl cari după tine în drumeție și care să nu ocupe mult spațiu? Alege unul dintre corturile gonflabile, foarte compact, cu o greutate mică și ușor de instalat. Alege eficient!

Cum să alegi
Cum să-ți alegi cortul? Cort pentru camping sau trekking?
Cort cu structură gonflabilă AIR SECONDS 4.1 4 Persoane 1 Cameră
1.49999 RON - 30000 RON
1.19999 RON
*De la ‪22.06.2023‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Cort cu structură gonflabilă AIR SECONDS 4.1 4 Persoane 1 Cameră

(69)
Livrare estimată: 2 zile
Cort cu structură gonflabilă Air Seconds 8.4 Fresh&Black 8 Persoane 4 Camere
4.19999 RON - 80000 RON
3.39999 RON
*De la ‪24.07.2023‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Cort cu structură gonflabilă Air Seconds 8.4 Fresh&Black 8 Persoane 4 Camere

(19)
Livrare estimată: 2 zile
4.3/5 Pe baza a 711 Opinii exprimate online și în magazine

Corturi gonflabile Decathlon


Îți place natura și să te întorci la origini? Campingul în natură este una dintre activitățile preferate? Îți place să dormi în mijlocul naturii și să te trezești cu cântecul păsărilor? Fie că te bucuri de această aventură singur, cu prietenii sau cu familia, după o zi lungă, cel mai important lucru este odihna. Nu există nimic mai bun decât un somn pentru a te recupera și a te trezi în formă a doua zi, motiv pentru care alegerea cortului potrivit este esențială. Îți vom oferi toate criteriile pentru un cort bun și pentru a te ajuta să alegi echipamentul. Vei putea profita de selecția noastră de cele mai bune corturi gonflabile Decatlon, special concepute pentru ieșirile tale în natură.


Criteriile pentru alegerea unui cort gonflabil bun


Pentru sejururile în camping sau în timpul escapadelor în natură, trebuie să achiziționezi întotdeauna un cort care să te adăpostească de vânt, ploaie, insecte, dar și de căldură. Cu toate acestea, alegerea unui cort bun nu este întotdeauna ușoară, mai ales dacă nu ai experiență în domeniu. Experții noștri Decathlon au întocmit pentru tine o listă de puncte pe care nu ar trebui să le treci cu vederea atunci când alegi.

Cel mai important lucru înainte de a cumpăra un cort este să stabilești clar scopul acestuia. Dacă mergi în camping, vei avea nevoie de un cort spațios, confortabil și rezistent, deoarece va trebui să rămână fix câteva zile. Dacă faci drumeții, trebuie să cauți un cort ușor și simplu de transportat. Dacă plănuiești să petreci mult timp în cort, cu siguranță ar trebui să acorzi prioritate confortului, spațiului și izolației. Trebuie să te asiguri că respectivul cort este suficient de mare și suficient de impermeabil pentru a te adăposti pe tine și lucrurile tale. Îți recomandăm corturi ușor de montat și pliat, astfel vei economisi timp la instalare și te vei bucura mai bine de peisaj. Un cort gonflabil sau un adăpost gonflabil este mult mai ușor de montat decât un cort clasic cu bețe.


Selecția noastră de cele mai bune corturi gonflabile Decathlon


Există o întreagă gamă de opțiuni în ceea ce privește echipamentul pentru dormitul în aer liber: cort cu bețe, cort 2 seconds. Dar dacă vrei să le instalezi în timp record, nimic nu se compară cu un cort gonflabil. Iată, după părerea noastră, o listă și o descriere a celor mai bune modele de corturi pe care le avem în ofertă.


Cortul gonflabil de camping AIR Seconds 4.2 F&B

Acest cort este foarte spațios, are două camere separate și un living foarte spațios pentru patru persoane. Dispune de tehnica Fresh&Black, care constă într-o țesătură care reflectă razele soarelui și garantează astfel întunericul aproape total și o temperatură mai scăzută decât corturile convenționale, cu aproximativ 17°C în interior, oferindu-vă astfel confortul ideal pentru odihna totală.


Cortul gonflabil de camping AIR Seconds 5.2 F&B


Acest model este pentru cinci persoane care doresc două camere separate, are un living de 7,9 m² și cântărește 21,8 kg. Este special conceput pentru a avea mai puțină căldură în interior datorită materialului său Fresh&Black.


Cortul gonflabil de camping AIR Seconds 6.3 F&B


Particularitatea sa este că poate găzdui până la șase persoane. Datorită celor trei camere separate și livingului, de 7,1 m², poți campa cu familia, fără a sta înghesuiți. De asemenea, este echipat cu tehnologia Fresh&Black pentru a-ți oferi posibilitatea de a alege ora de trezire. Cântărește 25,9 kg și este pliabil.


Cortul gonflabil AIR Seconds 6.3 POLIBUMBAC


Acest cort este împărțit în trei dormitoare pentru a găzdui șase persoane. Are un living de 7,1 m² și cântărește 35,5 Kg, materialul Polibumbac garantează confort și rezistență.


Cortul gonflabil de camping AIR Seconds 8.4 F&B


Acest cort pentru 8 persoane are 4 camere separate și un living comun de 9 m². Cântărește 30 kg și are o înălțime de 225 cm. De asemenea, este echipat cu tehnologia Fresh&Black pentru mai puțină lumină și mai multă răcoare vara.


Cortul gonflabil de camping Air Seconds 4.1


Acest cort pentru patru persoane este unul dintre cele mai ușoare, cântărind 14,5 kg, are o cameră și un living de 6,5 m². Foarte ușor de asamblat, te va proteja de razele soarelui.


Cortul auto VAN 500 Fresh&Black pentru 2 persoane


Poți instala acest cort de plafonul auto simplu și rapid pentru a dormi confortabil oriunde te-ai afla. Nu în ultimul rând, reține că există extensii de corturi sau camere și livinguri de cort gonflabile pe care le poți achiziționa pentru a avea mai mult spațiu de locuit.

Oferă bucuria de a face sport