Incaltaminte drumetie copii

Bocanci pentru munte și drumeție copii

Copii sunt foarte activi și plini de energie, iar pentru a se putea bucura liniștiți de toată această energie, au nevoie de încălțăminte rezistentă. La Decathlon poți găsi o gamă diversificată de bocanci și ghete pentru copii de drumeție care să le ofere protecție și o rezistență ridicată.

Cum să alegi
Cum să alegi încălțămintea de drumeție pentru copii
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Bocanci Mid Impermeabili Drumeție MH120 Mărimi 35-38 Albastru Copii
Bocanci Mid Impermeabili Drumeție MH120 Mărimi 35-38 Albastru Copii
12999 LEI
2 modele disponibile
QUECHUA

Bocanci Mid Impermeabili Drumeție MH120 Mărimi 35-38 Albastru Copii

(162)
livrare in 2 zile din depozit local
Încălțăminte drumeție la munte Crossrock Turcoaz Fete
ECODESIGN
Încălțăminte drumeție la munte Crossrock Turcoaz Fete
11999 LEI
2 modele disponibile
QUECHUA

Încălțăminte drumeție la munte Crossrock Turcoaz Fete

livrare in 2 zile din depozit local
Ghete copii Skechers Mecca, Negru
Reduceri
Ghete copii Skechers Mecca, Negru
25899 LEI −6%
24299 LEI
* De la 23.06.2022, în limita stocului disponibil
SKECHERS

Ghete copii Skechers Mecca, Negru

Vândut și expediat de partenerul Originals
Ghete copii Skechers Bowland Outer Ridge Infants, Maro
Reduceri
Ghete copii Skechers Bowland Outer Ridge Infants, Maro
18099 LEI −11%
16099 LEI
* De la 23.06.2022, în limita stocului disponibil
SKECHERS

Ghete copii Skechers Bowland Outer Ridge Infants, Maro

Vândut și expediat de partenerul Originals
Ghete copii Nike Manoa (GS), Negru
Ghete copii Nike Manoa (GS), Negru
37399 LEI
NIKE

Ghete copii Nike Manoa (GS), Negru

Vândut și expediat de partenerul Originals
4.5/5 Pe baza a 6409 Opinii exprimate online și în magazine

Ia copiii în drumeție cu un echipamentul potrivit!

Drumeția poate reprezenta o ieșire foarte amuzantă pentru copii, mai ales atunci când ei poartă bocancii corespunzători pentru drumeție. Există numeroase locuri care propun trasee de explorare, plimbări tematice sau trasee care oferă ocazia de învățare a numeroase lucruri interesante. A împărtăși gustul pentru natură și activități sportive cu copiii tăi, înseamnă a le permite să se dezvolte în cele mai bune condiții. Ce copil nu iubește să plece într-o aventură? Drumeția este o activitate pedagogică și sportivă plină de satisfacții. Indiferent dacă cauți încălțăminte de mers pentru copii sau bocanci de munte pentru copii, ai încredere în noi! Este foarte important pentru noi ca micii tăi sportivi să aibă acces la un echipament sigur și rezistent. Din aceste motive avem întotdeauna bocanci de munte potriviți pentru copii! Vă propunem o gamă largă de perechi de bocanci de drumeție pentru copii, fie că sunt pentru mersul zilnic, drumeție sau excursiile la munte iarna. Cel mai dificil va fi doar alegerea bocancilor de drumeție pe care copiii îi preferă.

Gama noastră de bocanci: o largă varietate pentru cei mici și cei mari!

Pentru fiecare situație trebuie să găsești încălțămintea potrivită. La Decathlon, vă propunem mai multe modele de încălțăminte pentru mers, pentru copii (chiar și bocanci de munte pentru copii). Anumite modele de bocanci de drumeție pentru copii au un preț mic, perfect pentru inițierea celor mici în acest sport. Avem, de asemenea, mai multe modele tehnice pentru copiii mai experimentați pe care nu-i oprește nimic: nici vântul, nici noroiul, nici zăpada, nici ploaia! Încălțămintea joasă de mers, pentru copii are un preț mic și este ideală pentru traseele ușoare și primele drumeții. Bocancii de drumeție pentru copii sunt ușori și rezistenți, deoarece știm că copiii nu obosesc niciodată. Bocancii înalți, respectiv bocancii de munte pentru copii care acoperă gleznele, sunt potriviți pentru traseele de la munte. De asemenea, aceștia sunt impermeabili, pentru a păstra picioarele uscate.

Bocanci tehnici pentru o protejare mai bună

Pentru a vă propune bocanci de drumeție pentru copii cât mai compleți, Quechua a conceput produse tehnice care se potrivesc pentru toate tipurile de teren în timpul drumețiilor la munte. Bocancii sunt impermeabili și au o talpă cu protecție pentru pietre, care protejează mai bine picioarele copiilor. Datorită materialelor folosite pentru structura tălpii, copiii vor fi protejați, acestea asigurând o aderență maximă pe toate tipurile de teren. Branțul asigură confort optim. De asemenea, se pot adăuga branțuri bocancilor de drumeție pentru copii, iar alături de purtarea șosetelor speciale pentru drumeție, aceasta va reprezenta combinația perfectă pentru drumeții reușite. De altfel, pentru perioada caldă sunt potrivite sandalele pentru copii.

Împărtășește dragostea pentru drumeție cu copiii tăi

Ieșirile în natură le canalizează energia debordantă, în timp ce se amuză. Alături de încălțămintea de mers, un copil poate deveni foarte curios și neobosit. Este suficient să îi dai o pereche de bocanci de munte, pentru ca copilul tău să se creadă în plină ascensiune a masivului Mont Blanc. Oferă-i ocazia de a-și mobiliza imaginația, în timp ce practică o activitate fizică benefică pentru sănătate. A fi în mijlocul naturii îi va activa abilitățile senzoriale și va învăța numeroase lucruri. Acesta va avea o atât de mare sete de cunoaștere, încât nu se va opri niciodată din a pune întrebări. Propune-i bocanci de munte frumoși, iar copilul va prinde cu siguranță gustul drumețiilor. Pentru a-ți însoți copiii în timpul primelor aventuri, nu ezita să consulți categoriile de bocanci de drumeție pentru bărbați și bocanci de drumeție pentru damă.

Câteva recomandări pentru primele drumeții alături de copii

Unii copii sunt mai greu de convins să facă sport decât alții. A-i forța are uneori efectul invers decât a celui dorit. Destul de des, unui copil nu-i va plăcea să meargă în drumeție dacă nu a încercat până atunci. Cu un pic de voință și urmând sfaturile noastre, copilul tău va putea descoperi o nouă pasiune! Există numeroase metode de a face dintr-o drumeție ceva amuzant. Pe de o parte, copii adoră să aibă propriile lucruri. A avea propriul rucsac mic de drumeție îl poate determina să meargă cu tine, pentru a-și folosi propriul bidon de apă, bocancii de drumeție pentru copii, șapca, etc. Odată ajunși pe traseu, lasă-i curiozitatea să înflorească. Dacă pune întrebări despre arbori, pietre, păsări, încearcă să-i oferi un răspuns pedagogic. Nu doar că va învăța să se conecteze cu natura, dar copilul tău va rămâne cu amintiri pentru totdeauna. Toată lumea își amintește de primele sale drumeții, de magia lor, de sentimentul de imensitate pe care nu-l poți găsi în altă parte la această vârstă. Și dacă nici tu însuți nu ești foarte familiarizat cu aceste aspecte, de ce nu le descoperiți împreună? Extinde activitatea căutând informații în cărți (sau chiar pe internet) după ce v-ați întors acasă. Este o modalitate foarte bună de a fi pedagog, jucăuș și de a le deschide copiilor ochii spre lume.

Nu ezitați să consultați paginile noastre cu bocanci drumeție bărbați și bocanci drumeție copii, pentru ca toată familia să fie echipată pentru plimbările la munte.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou