Skip filters
Filtre

Cizme de zăpadă, ghete impermeabile (57 Produse)

Vrei să te bucuri mai mult de activtățile de iarnă? Atunci ai nevoie de o pereche de cizme de zăpadă impermeabile de la Decathlon, pe care le găsești chiar aici! Bucură-te de confort la fiecare pas și redescoperă magia iernii. Alege modelul preferat de ghete de zăpadă și cizme călduroase de iarnă, perfecte pentru drumeții, sporturi de iarnă și distracție în familie! Fie că preferi cizme de zăpadă pentru adulți și copii, fie că ai nevoie de stabilitatea pe care ți-o oferă ghetele de zăpadă impermeabile, în colecția Decathlon de cizme și ghete de zăpadă pentru iarnă vei găsi întotdeauna un model de încălțăminte potrivit pentru tine și cei dragi. Echipează-te corespunzător și bucură-te din plin de sezonul rece!

Cum să alegi
DRUMEȚIE PE ZĂPADĂ: CIZME SAU BOCANCI?
4.6/5 Pe baza a 11517 Opinii exprimate online și în magazine

CE PROPRIETĂȚI AU CIZMELE DE ZĂPADĂ?


Cizmele de zăpadă sunt tot ce ai nevoie pentru confort la fiecare pas în sezonul rece! Prin proprietățile specifice, acestea te protejează de vremea nefavorabilă și condiții meteo neprietenoase. Astfel, cu o pereche de bocanci de zăpadă potriviți, distracția și sportul continuă și în sezonul rece.Impermeabilitatea este o caracteristică esențială ce deosebește cizmele de zăpadă de încălțămintea casual. Prin procesul de impermeabilizare a încălțămintei de zăpadă, se adaugă o membrană ce are dublu rol: de a respinge apa și de a permite circulația aerului la interior pentru confort. Astfel, când porți cizme îmblănite de zăpadă de la Decathlon fiecare pas va fi mult mai confortabil și sigur.

Aderența și stabilitatea sunt funcții importante ale cizmelor de zăpadă. Accidentările din timpul iernii, ce pot duce la fracturi osoase, pot fi evitate atunci când porți bocanci de zăpadă realizați cu tehnologia Snowcontact. Aceasta dă o formă specială și ușor de recunoscut încălțămintei și îți asigură o stabilitate optimă la fiecare pas.Căldura este o altă caracteristică a cizmelor termice de zăpadă. Temperaturile scăzute din timpul iernii sunt o piedică în a petrece mai mult timp în natură. De aceea, confortul termic începe cu o pereche de cizme îmblănite, potrivite atât pentru drumeții, cât și pentru activități zilnice. Căptușeala și spuma din interiorul cizmelor de zăpadă sunt special concepute pentru a-ți asigura confort de până la -13°C.


CIZME IMPERMEABILE CU BENZI CU ARICI, FERMOAR SAU CU ȘIRET?


Sistemul de fixare al cizmelor termice din colecția Decathlon variază. Astfel, poți alege dintre cizme de zăpadă cu fixare prin benzi cu arici, bocanci de zăpadă cu fixare cu șiret, cât și cizme cu fermoar. Cizmele cu benzi cu arici sunt o alegere perfectă pentru copii, dar și pentru adulți. Sunt ușor de purtat, iar cei mici se vor bucura de susținere la nivelul piciorului. Bocancii de zăpadă cu șiret asigură fixare mai bună pe picior și sunt cea mai bună alegere pentru alpinism și drumeții prin zone înzăpezite. Cizmele înalte cu fermoar pot fi purtate atât pentru activitățile zilnice, cât și pentru drumeții ușoare pe zăpadă.


CUM ALEGI CORECT CIZMELE DE ZĂPADĂ POTRIVITE PENTRU TINE?


Colecția Decathlon de încălțăminte pentru zăpadă este constant testată și îmbunătățită pentru a face față provocărilor din mediul natural. Astfel, căptușeala folosită la realizarea cizmelor îmblănite variază în funcție de fiecare gen: cizmele termice pentru femei și copii sunt prevăzute cu o căptușeală mult mai călduroasă, în timp ce bocancii de zăpadă pentru bărbați au o căptușeală mai puțin densă pentru o respirabilitate a pielii mai bună.Pentru activități zilnice, alege cizme de zăpadă ușoare, stabile, cu confort termic optim. Poți alege din colecția Decathlon cizme impermeabile cu fixare prin benzi cu arici pentru mai multă lejeritate și ușurință la încălțare.Activitățile mai solicitante, cum sunt alpinismul sau drumețiile pe munte în condiții extreme, au nevoie de bocanci de zăpadă mult mai stabili, ce se fixează foarte bine pe picior. Bocancii impermeabili cu șiret sunt alegerea ideală pentru susținerea piciorului și protecție termică la temperaturi extreme. Fii pregătit de o nouă aventură pe zăpadă cu colecția de cizme impermeabile de la Decathlon!

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou