Skip filters
Filtre

SALTELE GONFLABILE PENTRU CORT SI CAMPING (53 Produse)

Te pregătești de o nouă aventură în aer liber? Asigură-te că ai inclus în rucsacul de drumeție saltele gonflabile pentru cort și camping de la Decathlon! Bucură-te de un somn odihnitor la fiecare popas și încarcă-te cu energie cu un echipament de camping adecvat. Ideale pentru corturi de diverse dimensiuni, saltelele gonflabile sunt sursa ta de odihnă în mijlocul naturii. Fie că alegi o saltea autogonflabilă, fie că preferi saltele pentru cort clasice, optează pentru cea mai potrivită soluție, adaptată nevoilor tale. Cu saltelele gonflabile pentru cort și camping de la Decathlon fiecare drumeție în aer liber va deveni un adevărat moment de relaxare și odihnă pentru întreaga familie. Alege modelul potrivit de saltea pentru cort și bucură-te din plin de fiecare moment petrecut în natură!

Cum să alegi
CUM SĂ ALEGI SALTEAUA PENTRU BIVUAC SAU CAMPING
4.1/5 Pe baza a 7415 Opinii exprimate online și în magazine

TIPURI DE SALTELE PENTRU CORT ȘI CAMPING


Te întrebi ce trebuie să conțină un echipament de dormit în drumeție în confort deplin? Cu siguranță saltelele gonflabile pentru cort și camping de la Decathlon sunt de nelipsit din rucsacul tău. Ai la dispoziție o varietate de modele de saltele pentru cort și poți alege în funcție de gradul de confort, spațiul disponibil pentru bagaj și durata călătoriei. Vrei să afli ce modele de saltele pentru camping găsești în colecția Decathlon? Citește în continuare și află detalii despre fiecare tip de saltea pentru cort, dar și specificații tehnice ce te vor ajuta să faci cea mai bună alegere.

Principalele trei tipuri de saltele pentru cort și camping sunt salteaua din spumă, salteaua autogonflabilă și salteaua gonflabilă. Fiecare model vine însoțit de specificații tehnice bine stabilite pentru a-ți oferi confort în timpul odihnei pe durata drumețiilor.

 • - Salteaua din spumă pentru drumeții și trekking are o grosime prestabilită și nu necesită umflare. Principalul avantaj este că are o greutate și un volum redus, fiind ușor de transportat în rucsac. În plus, îți oferă protecție termică la contact cu solul și te protejează împotriva umezelii și frigului. Salteaua din spumă pentru cort este ideală pentru drumeții scurte cu loc de bagaj redus.
 • - Salteaua autogonflabilă pentru cort și camping, după cum sugerează și numele, se umflă singură la contact cu aerul, odată ce este desfăcută și întinsă. Astfel, spuma interioară își mărește volumul și salteaua devine mai groasă, ideală pentru odihnă. La exterior este protejată de o membrană impermeabilă, astfel o poți utiliza în orice sezon. Datorită husei speciale pentru transport, salteaua autogonflabilă ocupă puțin spațiu în rucsac.
 • - Salteaua gonflabilă pentru cort este cel mai des întâlnit model, dar necesită o pompă pentru camping pentru umflare completă. Acest model are o grosime mai mare comparativ cu celelalte două tipuri de saltele pentru camping. Pernele de aer de la interior oferă mai mult confort în timpul somnului, similar cu o saltea pentru pat.
 • Fiecare tip de saltea pentru cort și camping vine la pachet cu avantaje și dezavantaje. De la volum și greutate, până la confortul pe care ți-l oferă, tu ai libertate de alegere în funcție de spațiul pentru bagaj, durata drumeției și calitatea somnului pe care ți-o dorești. Descoperă colecția de saltele gonflabile pentru cort și camping de la Decathlon și pregătește-te pentru următoarea drumeție în mijlocul naturii. Bucură-te de un somn odihnitor pe salteaua pentru camping preferată!


  REGULI DE ÎNTREȚINERE ȘI DEPOZITARE A SALTELELOR GONFLABILE PENTRU CORT


  Vrei să te bucuri mai mult timp de saltelele pentru cort și camping? Urmează câteva reguli simple de întreținere și curățare pentru a prelungi durata de utilizare a saltelei gonflabile. Astfel, eviți uzura timpurie și costurile suplimentare pentru o nouă saltea de cort.Iată de ce ai nevoie și ce trebuie să faci pentru curățarea, întreținerea și depozitarea saltelelor de camping:

  • - Folosește o lavetă umedă pentru îndepărtarea petelor de praf și murdărie de pe suprafața saltelei gonflabile pentru camping după fiecare utilizare;
  • - Lasă salteaua să se usuce într-un loc bine aerisit, departe de razele directe ale soarelui, preferabil în aer liber;
  • - Odată ce salteaua pentru cort s-a uscat complet, scoate capacul pentru a elimina tot aerul din interiorul acesteia;
  • - Așează-te în partea opusă valvei și prin apăsări ușoare pliază salteaua gonflabilă pentru cort și elimină tot aerul de la interior;
  • - Rulează progresiv salteaua pentru camping, apăsând mai puternic pentru a evacua tot aerul;
  • - Strânge capacul și depozitează salteaua gonflabilă pentru camping în husa specială într-un loc uscat.

  Prin câțiva pași, poți curăța salteaua gonflabilă și autogonflabilă și te vei bucura mai mult timp de confortul oferit. Dacă observi că salteaua pentru cort a fost înțepată, ține mereu la îndemână autocolantele pentru repararea saltelelor, ușor de aplicat și rezistente. Tot ce îți rămâne de făcut este să alegi modelul preferat din colecția de saltele gonflabile pentru cort și camping de la Decathlon și să te pregătești de o nouă aventură corect echipat.

  Oferă bucuria de a face sport

  Oferă un card cadou