BESTWAY

Saltea Camping cu Pomp─â Electric─â integrat─â 2 Persoane

59999 RON
.
Ref. : 8823193

Produs conceput pentru a dormi confortabil în camping sau acasă.

Saltea rezistentă, foarte confortabilă, pentru 2 persoane. Se umflă foarte rapid datorită pompei electrice integrate, detașabile și reîncărcabile.

2 locuri

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 599 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Confort în timpul somnului

Dimensiuni: 203 x 152 x 36 cm. Suprafa╚Ť─â de dormit plan─â, fin─â la atingere.

Rezistenţă

Saltea de 150 ori mai rezistentă la zgârieturi decât cea cu peliculă din PVC.

Montare/demontare

Se umflă în 3 minute cu o pompă electrică integrată și detașabilă.

Imagini

Saltea Camping cu Pomp─â Electric─â integrat─â 2 Persoane

Informa╚Ťii tehnice

Pomp─â dubl─â

Datorit─â pompei duble, re├«nc─ârcabile AlwayzAireÔäó, salteaua r─âm├óne perfect umflat─â peste noapte. Senzorii interni monitorizeaz─â presiunea aerului, iar pompa umfl─â silen╚Ťios salteaua ├«n timpul somnului pentru a men╚Ťine fermitatea dorit─â, astfel ├«nc├ót s─â nu te treze╚Öti niciodat─â pe sol. Sistemul cu pomp─â dubl─â reduce pierderile de aer ╚Öi elimin─â supraumflarea. Pentru cele mai bune rezultate, a se p─âstra pompa pornit─â pe toat─â durata nop╚Ťii.

Pompă detașabilă și reîncărcabilă

Aceast─â pomp─â inovatoare poate fi scoas─â pentru a fi ├«nc─ârcat─â ├«n ma╚Öin─â sau acas─â, f─âr─â a muta salteaua gonflabil─â, ceea ce o face perfect─â pentru urm─âtoarea ta vacan╚Ť─â ├«n camping sau pentru urm─âtoarea aventur─â ├«n natur─â.
Pompa puternic─â umfl─â patul/salteaua ├«n doar 3 minute, f─âr─â a fi nevoie s─â o conecta╚Ťi la o priz─â electric─â ╚Öi dezumfl─â imediat dup─â ce este deta╚Öat─â.
O încărcare completă a pompei este suficientă pentru o singură umflare a patului/saltelei.

Structura rezistent─â a saltelei

Conceput─â pentru a oferi o durat─â de via╚Ť─â mare, aceast─â saltea gonflabil─â este fabricat─â ├«n Fortech.
Acest amestec de PVC ╚Öi poliester ofer─â o suprafa╚Ť─â de odihn─â mai confortabil─â, fiind la fel de rezistent precum PVC-ul tradi╚Ťional, dar cu 10% mai u╚Öor.
De asemenea, acest material este cu 75% mai rezistent la perfora╚Ťii, cu 92% mai rezistent la deformare ╚Öi de 150┬áori mai rezistent la zg├órieturi. Acest material reduce, de asemenea, varia╚Ťiile extreme de temperatur─â.

Caracteristici tehnice

Partea din fa╚Ť─â a pompei este retroiluminat─â pentru confort pe ├«ntuneric. Tratament Ultra-Fresh┬« antimicrobian integrat pentru a proteja produsul de proliferarea bacteriilor ╚Öi mucegaiului care cauzeaz─â mirosuri nepl─âcute pe suprafa╚Ťa de dormit. Supap─â de blocare cu deschidere rapid─â cu 2 c─âi, pentru umflare ╚Öi dezumflare rapid─â ╚Öi simpl─â. Con┼úinut: o saltea gonflabil─â, o hus─â de depozitare, un cablu de ├«nc─ârcare USB, un patch de reparare.

Garan╚Ťie

2 ani

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

Plia╚Ťi ├«n 4 pe l─â╚Ťime ╚Öi apoi rula╚Ťi, pentru a nu deteriora suprafa╚Ťa saltelei. A se depozita ├«ntr-un loc ferit de umiditate ╚Öi de temperaturi extreme.

Restric╚Ťii de utilizare

Greutate maxim─â suportat─â: 350 kg.
A nu se utiliza pe ap─â.

TESTE

Salteaua a fost testat─â de echipele noastre de concepere ╚Öi dezvoltare ├«n timpul mai multor s─âpt─âm├óni de utilizare, pentru a-╚Ťi garanta un somn bun ╚Öi recuperare optim─â ├«n camping.
Aten╚Ťie totu╚Öi: - pentru confort, umfla╚Ťi salteaua moderat;
- alege dimensiunea saltelei ├«n func╚Ťie de spa╚Ťiul disponibil ├«n cort.

Aprobat de

Pentru a v─â ├«ndeplini cerin╚Ťele, produsele comercializate de noi sunt testate ├«n natur─â, ├«n condi╚Ťiile pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n camping. Echipa noastr─â, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) au testat produsul de-a lungul ├«ntregului proces de dezvoltare, p├ón─â la comercializare.

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A se sp─âla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se c─âlca

A nu se cur─â╚Ťa chimic

Opinii clien╚Ťi