Camping

Camping

Dacă vrei să mergi în camping, vei găsi tot ce ai nevoie chiar aici. Dezvoltat de mărcile noastre proprii Quechua și Forclaz, avem echipamente camping precum: corturi de toate dimensiunile, saci de dormit pentru diferite condiții climatice și utilizare, saltele gonflabile, perne, pături, hamace, mese și scaune. Echipamente complete pentru pasionații de camping.

Skip categories Skip categories
Folie de supraviețuire de unică folosință
Folie de supraviețuire de unică folosință
999 LEI
Preț per bucată 297 LEIM2
FORCLAZ

Folie de supraviețuire de unică folosință

(380)
livrare in 2 zile din depozit local
Set 4 Baterii alcaline LR03 -AAA
Set 4 Baterii alcaline LR03 -AAA
999 LEI
Preț per bucată 250 LEIunitate
FORCLAZ

Set 4 Baterii alcaline LR03 -AAA

(66)
livrare in 2 zile din depozit local
Paste bolognese deshidratate 120g
Paste bolognese deshidratate 120g
2999 LEI
Preț per bucată 21421 LEIKG
FORCLAZ

Paste bolognese deshidratate 120g

(236)
livrare in 2 zile din depozit local
Primul Pret Tehnic
Set 4 Baterii alcaline LR06-AA
Set 4 Baterii alcaline LR06-AA
999 LEI
Preț per bucată 250 LEIunitate
FORCLAZ

Set 4 Baterii alcaline LR06-AA

(48)
livrare in 2 zile din depozit local
Primul Pret Tehnic
4.4/5 Pe baza a 76164 Opinii exprimate online și în magazine

Adăposturile mici pentru camping și drumeție de la Quechua


Adăposturile de camping și drumeție din oferta Quechua vă pot însoți peste tot. Sunt compacte, ușoare și suficient de încăpătoare, ca adulții și/ sau copiii să se protejeze de căldură și vânt ușor, Adăposturile 2 Seconds sunt foarte apreciate de părinți, pentru că le folosesc pentru a-i proteja pe cei mici de razele UV (au protecție solară UPF 30), dar și de căldură, în timpul pauzelor. Adăposturile mici sunt foarte utilizate și drept corturi de plajă, pe timpul verii.


Adăposturile mari pentru camping Quechua


Adăposturile mari pentru camping sunt concepute pentru a spori confortul și a mări spațiul de locuit. Poți muta în adăpost mobilierul de bucătărie, pentru a elibera livingul cortului și a avea mai mult spațiu de depozitare. Din oferta noastră fac parte adăposturi ce pot fi conectate la corturi sau mașini tip van, pentru a mări spațiul disponibil, fără a fi nevoit să montezi ceva complet separat.


Corturi de camping și bivuac Quechua


Corturile de drumetie și camping noastre sunt, mai degrabă, adaptate pentru persoanele cărora le place să se simtă cât mai aproape de natură, având la îndemână un minimum de echipament. Acest produs este ușor, deci, ideal pentru a nu îngreuna prea mult rucsacul. Poate fi folosit și pe post de pergolă: instalat la intrarea în cort, poate mări spațiul acoperit.


Tehnologia Fresh de la Quechua?


Am creat tehnologia Fresh, dintr-un material fresh. Acesta reflectă razele soarelui, pentru a obține o temperatură interioară cu aproximativ 17°C mai scăzută decât cea dintr-un living, adăpost. Noua tehnologie Fresh îți permite să profiți din plin de momentele petrecute în livingurile sau adăposturile Quechua.

Pentru a lua masa confortabil, în camping, îți propunem o ofertă completă de scaune pentru camping. Pentru a răspunde tuturor nevoilor voastre, la Decathlon găsești diferite tipuri de scaune (tip taburet, tip fotoliu) cu diferite înălțimi (mai joase sau mai înalte). În funcție de nivelul dorit de confort, scaunele camping din oferta Decathlon prezintă diferite avantaje: pot avea cotiere, se pot înclina.


Cum să alegi scaunul potrivit pentru camping?


Alegerea scaunului de camping trebuie să țină cont de scopul cu care îl vei folosi:

  • ✓ Dacă dorești doar să te odihnești câteva minute în timpul călătoriei, drumeției etc, scaunul tip trepied este ceea ce ai nevoie. Este cel mai ușor și mai compact produs din gamă.
  • ✓ Dacă ai nevoie de un timp de odihnă după o drumeție lungă, scaunele tip fotoliu, cu cotiere, sunt mult mai confortabile. Sunt potrivite chiar și pentru o siestă.
  • ✓ Dacă ai nevoie de un scaun doar pentru a te așeza la masă, cele tip taburet sunt cele mai potrivite! Există și modele mai colorate, pentru copii.
  • ✓ Dacă ai nevoie de un scaun confortabil, pentru a te relaxa, unele dintre modelele noastre de scaune au și un spațiu pentru pahar/ sticlă.

Caracteristici și informații suplimentare


Toate scaunele din oferta Decathlon, de la cele tip trepied la cele tip fotoliu, sunt rezistente, pentru utilizatori de până la 150 kg în cazul adulților și 40 kg în cazul copiilor.


Scaune camping Quechua


Propunem o gamă variată de scaune pliabile camping: de la cele tip taburet (compact, minimalist), la cele tip șezlong, având diferite înălțimi, prezentând (sau nu) cotiere. Indiferent că vorbim de nevoi sau așteptări, la Decathlon vei găsi scaunul potrivit pentru camping.


Diferența dintre Camping și Bivouac


La Decathlon, considerăm că a merge în camping și a face bivuac sunt două practici total diferite. Pentru a avea parte de cea mai plăcută experiență, Decathlon propune echipamentul adaptat fiecărui tip de practică, precum corturi, lămpi/ lanterne și echipament de dormit (saltele, saci de dormit etc).


Cum te echipezi corect pentru camping?


Dacă îți dorești ca, vara aceasta, să mergi în camping cu familia sau prietenii, pentru a te deconecta și a te bucura de natură, la Decathlon găsești tot ce ai nevoie!Decathlon propune o gamă extinsă de corturi, pentru 2 până la 8 persoane, precum și adăposturi pentru instalarea unui spațiu de gătit, cu toate echipamentele necesare sau pentru mărirea spațiului disponibil.

Corturile de camping sunt concepute pentru a se transforma în adevărate spații de locuit, obținerea unui nivel cât mai bun de confort, aproape la fel ca acasă. Astfel, în camere poți instala saltele mari și saci de dormit pentru camping. În camera centrală, poți amplasa o masă de camping, scaune, și, în funcție de cât de încăpător este cortul, și alte piese de mobilier de camping, pentru depozitare. Pentru un somn odihnitor, poți alege și accesorii precum somiere, paturi de camping, perne, hamace etc.Propunem și o gamă extinsă de echipamente complementare, pentru confort în camping: produse de igienă, genți frigorifice pentru camping, pentru păstrarea alimentelor și băuturilor la rece, și, bineînțeles, pompe pentru umflarea corturilor cu structură gonflabilă și a saltelelor.


Cum te echipezi corect pentru bivuac?


Echipamentul conceput pentru bivouac este diferit, este gândit, în primul rând, pentru a fi transportat cu ușurință. Astfel, corturile sunt foarte ușoare, foarte compacte, forma lor nu permite să stai în picioare în interior. În ciuda acestui aspect, vei putea dormi confortabil și vei avea suficient spațiu pentru a pune la adăpost rucsacul și alte obiecte. Indiferent că pleci singur sau alături de cineva, vei găsi un cort adaptat nevoilor tale, din oferta noastră fac parte corturi de 1 până la 4 persoane.

Selon la durée de votre expédition pensez à mettre dans votre sac à dos des plats lyophilisés, votre réchaud et des ustensiles de cuisine légers. Et n’oubliez pas les indispensables en matière de sécurité comme votre lampe frontale, un kit de soins, une couverture de survie, etc.În funcție de durata expediției, ia în considerare să ai în rucsac mâncare liofilizată, arzătorul și ustensile ușoare de gătit. Și, nu uita nici accesoriile esențiale pentru siguranță: lanterna frontală, trusa de prim ajutor, folia de supraviețuire etc.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou