Arzător pe gaz compact cu sistem de aprindere piezo MT100

9999 LEI

Produs simplu și ușor de utilizat, conceput pentru trekking și drumeție.

Aprindere piezo integrată, nu veți mai avea nevoie de brichetă!Rezistent, simplu și ușor de utilizat, va fi protejat perfect în cutia de transport și ulterior în rucsac.

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Putere

Putere reală: 2200 wați. Timp necesar pentru a fierbe 1L de apă: 3,48 min.

Autonomie

158g/h, respectiv 1h27 cu un cartuș cu filet Decathlon de 230 g.

Compatibilitate

Cartușe cu filet, cu amestec butan-propan, conform normei EN417.

Utilizare ușoară

Piezo integrat! Greutate 184 g. Cutie de transport inclusă (+104 g).

Informații tehnice

Siguranţă

Acest arzător respectă normele EN521. El trebuie folosit exclusiv cu cartușurile cu amestec butan-propan, conform normei EN417. Cartușele Decathlon Forclaz (100g, 230g, 450g) respectă norma EN417 și sunt compatibile cu arzătoarele MT100, MT500 și MT500 Decathlon - Forclaz. A se citi înainte indicațiile și măsurile de siguranță înainte de utilizare.

Pentru utilizarea unui cartuș de gaz:

Stați întotdeauna într-un loc aerisit, de preferat în exterior și niciodată în prezența unei flăcări, a unei surse de căldură, a unei scântei, a unor persoane și a unor materiale inflamabile.A se respecta aceleași instrucțiuni și pentru demontarea cartușului.
Poate fi periculos dacă este utilizat cu alte tipuri de arzătoare decât cele din marca Decathlon- Forclaz. Este normal să auziți un sunet ca o mică scurgere de gaz să se producă în mai puțin de 2 secunde de la conectarea la arzător.

Dimensiuni şi greutate

Greutate arzător: Greutate 184 g. Greutate cutie:104 g. Dimensiuni arzător:12 cm x Ø h 8,5 cm
Dimensiune cutie:
10,2 10,2 x h 9 cm. Greutatea, volumul și dimensiunile pot varia ușor datorită toleranțelor de producție.

Utilizare ușoară

Suport cratiță pe 4 picioare, perfect adaptat la toate seturile de recipiente de gătit. Instalare:Așezați arzătorul pe cartuș pentru a alinia treptele șurubului.A se înșuruba.A se instala pe o suprafață plană și curată. Deschideți robinetul de control debit, introduceți piezo (de mai multe ori dacă este necesar).Arzătorul este aprins.Vă sfătuim să aprindeți arzătorul cu un set de gătit deasupra arzătorului.Aveți grijă la stabilitatea ansamblului.

Timp de încălzire:

Timpul de încălzire al unui arzător este subiectul unui proces normativ obligatoriu pentru certificarea UE, dar care nu reflectă neapărat condițiile reale de utilizare.Parametri conform normelor EN521(flux de încălzire) :Gaz propan cu presiune de 3 bari fără recipient.Rezultat putere nominală: 4,1g/ 293g/h.

Performanță și consum

Numeroși parametri influențează capacitatea și performanțele arzătorului: presiunea atmosferică, vânt și umiditate, ... și pot avea impact asupra temperaturii de fierbere, timpului de încălzire, precum și asupra numărului de litri încălziți de cartuș.A se utiliza o protecție de vânt pentru arzător. Performanțele arzătorului se apreciază în funcție de raportul gaz consumat/ rapiditatea încălzirii.

Demers pentru protejarea mediului

Echipele noastre sunt preocupate de protejarea mediului, astfel încât acest produs a beneficiat de un demers eco care constă din mai multe puncte:- reducerea numărului de piese ale produsului; - alegerea materialelor rezistente; - raparabilitate (piezo disponibil în piese detașate); - cutie de transport din polipropilenă reciclată.

Informații suplimentare despre dezvoltarea durabilă

- îndepărtarea tratamentelor de suprafață care ar avea doar o funcție estetică.Astfel, am eliminat vopselele și procesul de anodizare de pe piesele (picioare & suport cratiță, arzător, reglarea debitului de gaz etc.), arzătorului, astfel garantând performanțele și caracteristicile tehnice și rezistența. Aceste acțiuni contribuie la limitarea impactului asupra mediului.

Compatibilitate

Atenție! Acest arzător nu este compatibil cu toate cartușele marca Coleman. Alegerile noastre privind conceperea garantează compatibilitatea valvei Coleman și conectorul la arzător. Nu este risc de accidentare dacă valva cartușului nu va fi deschisă.

Garanție

10 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Coardă 100% Oţel inoxidabil Material picioare 100% Aluminiu

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se evita contactul cu umiditatea.Nu lăsați în ploaie. A se depozita într-un loc uscat, având grijă să deșurubați cartușul.

Restricții de utilizare

A se utiliza numai în exterior. Se vinde fără cartuș.

Aprobat de

Produsul a fost testat și validat pe teren și în laborator.

Produse similare

Imagini

Arzător pe gaz compact cu sistem de aprindere piezo MT100
Arzător pe gaz compact cu sistem de aprindere piezo MT100
Arzător pe gaz compact cu sistem de aprindere piezo MT100
Arzător pe gaz compact cu sistem de aprindere piezo MT100

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri