Produs vândut de partener Marketplace
P2R

Carcasa protectie telefon P2R Phonic WP

5000 RON
6000 RON -16%
* De la 22.02.2024, în limita stocului disponibil

Carcasa protectie telefon P2R Phonic WP P2R Phonic WP este o carcasa de telefon impermeabila, perfecta pentru protectia gadgetului tau de orice fel de intemperii. Cu forma si constructia sa inovat

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de Afisport Ro

Beneficii:

Descriere

Carcasa protectie telefon P2R Phonic WP

P2R Phonic WP este o carcasa de telefon impermeabila, perfecta pentru protectia gadgetului tau de orice fel de intemperii.
Cu forma si constructia sa inovatoare, se potriveste cu majoritatea smartphone-urilor cu diagonala ecranului intre 5 inch si 6,8 inch.

Creata in mod special pentru a-ti oferi o experienta placuta de utilizare, carcasa de protectie smartphone este fabricata din material TPU durabil si rezistent, garantand o protectie de incredere impotriva ploii, prafului si noroiului.

Unul dintre elementele cheie ale acestei carcase este folia activa, cu o diagonala de aproximativ 18,2 cm (7,16 "), care ofera o sensibilitate perfecta a smartphone-ului tau la atingere. Cu aceasta tehnologie inovativa, simti fiecare apasare cu o precizie senzationala, fara a compromite functionalitatea telefonului. Carcasa este la fel de usoara precum folosirea ei.

Tehnologia avansata de "sudare cu ultrasunete" asigura o fixare sigura si etansa a telefonului in interiorul carcasei, astfel incat sa nu-ti faci griji in privinta ploii, prafului sau noroiului.

Carcasa vine si cu cateva caracteristici suplimentare care adauga valoare si confort. Partea superioara se incheie prin benzi de izolare care trebuie apasate una fata de cealalta pentru a obtine o protectie 100%. De asemenea, poti acoperi partea superioara cu Velcro pentru o protectie suplimentara, ceea ce iti permite sa folosesti telefonul in timp ce alergi, mergi sau faci alte activitati.

Pe langa acestea, carcasele P2R Phonic WP vin si cu un suport QC cu o curea de cauciuc, care iti permite sa montezi carcasa pe tija sau pe un ghidon de bicicleta. Astfel, poti avea telefonul la indemana in timp ce te bucuri de plimbarile tale pe bicicleta sau alte activitati in aer liber.

Flexibilitatea este cheia si in ceea ce priveste pozitionarea carcasei. Poti regla usor pozitia telefonului in mod vertical sau orizontal, prin rotirea carcasei in sensul acelor de ceasornic. Astfel, poti adapta vizualizarea la nevoile tale si poti utiliza telefonul in orice pozitie iti este mai confortabila.

Eliberarea telefonului de pe suport este la fel de simpla si rapida ca si montarea sa. Tot ce trebuie sa faci este sa-l rotesti in sens invers acelor de ceasornic si se va elibera.

Cu dimensiunile compacte de aproximativ 21 x 10,5 cm si greutatea de cca 87g, cascade smartphone pentru bicicleta  P2R Phonic WP este usor de transportat si nu iti va adauga o povara suplimentara in calatoriile tale.

Indiferent de aventurile tale sau de conditiile meteo, ai incredere ca P2R Phonic WP va oferi o protectie optima telefonului tau. Cu aceasta carcasa impermeabila si rezistenta la intemperii, poti continua sa iti folosesti smartphone-ul in orice situatie, fara a-ti face griji in privinta deteriorarilor sau deteriorarilor cauzate de apa, praf sau noroi.

Specificatii:
• Fabricata din material TPU
• Atingeti folia activa cu diagonala CA 18,2 cm (7,16 “) ofera o sensibilitate perfecta a smartphone -ului la atingerea dvs. (PLS calculati cu grosimea smartphone -ului)
• Realizata prin tehnologie „sudare cu ultrasunete” Smartphone -ul dvs. este bine protejat impotriva ploii, prafului si noroiului
• Partea superioara se incheie prin benzi de izolare ar trebui sa fie apasate unul fata de celalalt pentru a ajunge la o protectie 100%
• Acoperirea partii superioare cu Velcro pentru o protectie suplimentara permite utilizarea lancei (utila pentru alergare, mers, alpinism si alte activitati)
• Suportul QC cu curea de cauciuc permite montarea la tulpina sau H/Bar
• Reglati pozitia vertical sau orizontal cu carcasa de intoarcere in sensul acelor de ceasornic (se roteste 360 °)
• Eliberare simpla si rapida de pe suport, transformand anti-CLOCKWISEV
• Dimensiuni: ca 21 x 10,5 cm
• Greutate: cca 87 g

Alege carcasa de protectie smartphone pentru bicicleta P2R Phonic WP si bucura-te de protectie si functionalitate fara compromisuri pentru telefonul tau!

Opinii clienți