Skip filters
Filtre
Preț

Maiouri și tricouri pentru băieți (20 Produse)

Aleargă, driblează, șutează și înscrie! Fii starul echipei tale când porți tricoul pentru băieți de la Decathlon și transformă sesiunile de sport și ieșirile în aer liber într-un moment distractiv. Personalizează-ți ținuta sport cu tricouri și maiouri sport pentru băieți de la branduri populare. Materialele din care sunt realizate permit respirabilitatea pielii și asigură confortul pe durata antrenamentului. Alege un tricou sport pentru băieți din colecția Decathlon!

DE CE AU COPIII NEVOIE DE EDUCAȚIE FIZICĂ?

DE CE AU COPIII NEVOIE DE EDUCAȚIE FIZICĂ?

Primul Pret Tehnic
Tricou 100 educație fizică Bleumarin Băieți
1499 LEI -20%
1199 LEI
*De la ‪17.11.2022‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Tricou 100 educație fizică Bleumarin Băieți

(541)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Tricou 500 educație fizică bumbac Respirant kaki băieți
3499 LEI -20%
2799 LEI
*De la ‪09.12.2022‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Tricou 500 educație fizică bumbac Respirant kaki băieți

(214)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Tricou 100 educație fizică Imprimeu Bleumarin Băieți
1999 LEI -15%
1699 LEI
*De la ‪13.05.2023‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Tricou 100 educație fizică Imprimeu Bleumarin Băieți

(343)
Livrare estimată: 2 zile
Tshirt Casual C Cal Pegas Yellow-10
14490 LEI
PEGAS

Tshirt Casual C Cal Pegas Yellow-10

Tshirt Casual C Cal Pegas Azure-8
14490 LEI
PEGAS

Tshirt Casual C Cal Pegas Azure-8

4.7/5 Pe baza a 1411 Opinii exprimate online și în magazine

3 CARACTERISTICI ALE TRICOURILOR SPORT PENTRU BĂIEȚI


Orele de educație fizică pentru copii și sportul în aer liber au nevoie de un echipament sport adecvat. Pentru confort sporit și lejeritate în mișcare, tricoul sport pentru băieți și treningul de băieți trebuie să îndeplinească anumite criterii:

  • ✔ Să asigure temperatura optimă a corpului;
  • ✔ Să permită respirabilitatea și absorbția transpirației și a mirosurilor neplăcute ;
  • ✔ Să fie realizat dintr-un material lejer.
Treningul de băieți și maiourile pentru sport din colecția Decathlon sunt realizate dintr-un mix de materiale ce îndeplinesc aceste funcții. Alege un tricou de băieți din bumbac sau un tricou pentru băieți din poliamidă pentru respirabilitatea pielii în sezonul cald.


CUM ALEGI CORECT TRENINGUL DE BĂIEȚI ȘI TRICOUL ÎN FUNCȚIE DE ACTIVITATEA SPORTIVĂ?


Tricoul și maioul sport sunt piese vestimentare care atrag prima dată atenția.Fiecare activitate sportivă diferă din punct de vedere al efortului depus și intensității, de aceea trebuie să alegi corect îmbrăcămintea sport pentru băieți pentru orele de educație fizică și activitățile sportive din timpul liber.Pentru antrenamente cu efort mai intens, cum sunt activitățile de tip cardio sau alergare, ai nevoie de un efect de răcorire. Optează pentru tricourile cu tehnologie dry fit sau climacool din colecția Decathlon. Acestea sunt prevăzute cu inserții de fibre ce au rol de absorbție al transpirației și respirabilitate a pielii și îți oferă mai mult confort.Pentru activități sportive din timpul liber, cum este mersul pe bicicletă sau momentele de joacă cu prietenii, Decathlon îți recomandă tricouri pentru băieți lejere, din material sintetic pentru ventilație corespunzătoare a pielii.Pentru activități ușoare ce nu necesită un efort intens, tricourile pentru băieți de bumbac sunt alegerea potrivită. Bumbacul este o țesătură moale și confortabilă ce ajută la menținerea unei temperaturi optime a corpului. Dacă ai planificat o drumeție în natură, alege un tricou de bumbac din gama de haine sport pentru copii de la Decathlon.


AVANTAJELE ACHIZIȚIONĂRII UNUI TRICOU SPORT ȘI A UNUI TRENING DE BĂIEȚI


Echipamentul sport pentru copii este esențial în garderoba acestora. Este versatil și poate fi adaptat cu ușurință pentru multe activități în aer liber. Le permite lejeritate în mișcare pentru activitățile de educație fizică și le asigură confortul optim în cazul antrenamentelor mai intense. La Decathlon găsești treninguri pentru băieți și tricouri sport potrivite fiecărui sezon și tip de activitate fizică.Prin simpla achiziționare a unui trening de băieți, le oferi acestora un plus de confort și lejeritate. Disponibile în multe culori și modele, tricourile sport pentru copii și treningurile de băieți se adaptează ușor fiecărui stil și vârstă. Astfel, ei vor purta cu plăcere hainele sport la fiecare antrenament.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou