TRENINGURI FETE (7 Produse)

Cunoști și tu o tânără sportivă cu energie debordantă? Alege să îi oferi un trening de fete de la Decathlon și susține-i pasiunea pentru sport indiferent de vârstă! Cu o croială pe placul celor mici, treningul pentru fetițe este ținuta ideală pentru orele de educație fizică și momentele de distracție de la locul de joacă. Ușor de purtat atât vara, cât și iarna, treningurile de fete completează garderoba micilor sportive de la cele mai fragede vârste. Descoperă varietatea de culori și mărimi disponibile în colecția de treninguri de fete de la Decathlon și alege modelul potrivit pentru copilul tău!

DE CE AU COPIII NEVOIE DE EDUCAȚIE FIZICĂ?

DE CE AU COPIII NEVOIE DE EDUCAȚIE FIZICĂ?

4.6/5 Pe baza a 1030 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI CELE MAI BUNE TRENINGURI DE FETE DE LA DECATHLON?


Ești în căutarea unui trening de fete potrivit pentru micuța ta sportivă? Ești pe pagina potrivită! Colecția Decathlon de treninguri de fete îți aduce modele variate de la cele mai apreciate branduri sportive. Completează garderoba fetiței tale cu haine sport pentru fete energice și active, ce îmbină un design plăcut și proprietăți esențiale pentru confort deplin. În sala de sport și în aer liber, treningul pentru copii și fete va trece orice test al confortului și rezistenței la purtare. Vrei să afli mai multe despre cum alegi cel mai bun trening de fete de la Decathlon? Descoperă toate detaliile în continuare!

 • - Mediul de antrenament și sezonul. Primul pas este să stabilești mediul în care se antrenează și caracteristicile meteorologice ale sezonului. Astfel, îți poți îndrepta atenția fie către treninguri de fete din materiale subțiri pentru vară, fie către un trening pentru fete mai gros, ideal pentru iarnă.
 • - Materialele din compoziția treningului pentru copii și fete. Fiecare material tehnic are proprietăți specifice. De aceea, atunci când alegi un trening de fete de la Decathlon poți opta pentru un model subțire și respirant pentru vară sau pentru un model căptușit și călduros, pentru iarnă.
 • - Croiala treningului pentru fetițe. Dacă ai consultat deja colecția de treninguri de fete de la Decathlon, ai observat că un detaliu ce poate varia este croiala. Un trening cu o croială mai strâmtă este ideal dacă micuța ta practică sporturi cu mișcări ample. În timp ce un trening de fete cu o croială mai largă este practic pentru plimbări în aer liber și momentele de la locul de joacă.
 • - Detaliile de design și cromatica. Deși treningurile de fete trebuie, în primul rând, să ofere libertate de mișcare și confort, detaliile de design și cromatice sunt elemente importante. Fie că vorbim despre buzunare încăpătoare și glugă, fie că alegi treningul de fete în funcție de culoare, asigură-te că modelul ales îndeplinește atât criteriile micuței tale sportive, cât și criteriile tale ca părinte.
 • - Mărimea potrivită influențează nivelul de confort. Treningul de fete trebuie ales în mărimea potrivită micuței tale. La Decathlon poți selecta treningul preferat în funcție de vârstă și înălțime. Astfel, eviți disconfortul cauzat de o mărime incorectă. Fie că alegi treningul online, fie că mergi în magazinele Decathlon, asigură-te că mărimea treningului de fetițe corespunde conformației corpului copilului tău.
 • Fiecare detaliu te va ajuta să alegi modelul potrivit din colecția de treninguri de fete de la Decathlon. Descoperă produsele chiar aici și susține pasiunea pentru sport a micuței tale sportive printr-un echipament care ține pasul cu energia ei!


  CELE MAI IMPORTANTE PROPRIETĂȚI ALE UNUI TRENING DE FETE


  Care sunt detaliile ce fac un trening de fete de la Decathlon atât de important pentru confortul copilului tău? Dacă înainte am evidențiat importanța materialelor tehnice din compoziția treningului pentru copii și fete, acum a sosit momentul să afli mai multe despre proprietățile acestora ce contribuie la confortul micuței tale și eficiență la fiecare antrenament.

 • - Libertate de mișcare - elastanul regăsit în compoziția treningurilor de fete favorizează libertatea de mișcare și lejeritatea în timpul sportului;
 • - Respirabilitate - dacă alegi un trening pentru fetițe de la Decathlon, acesta asigură nivelul optim de respirabilitate a pielii și ventilarea eficientă a corpului prin materialele tehnice regăsite în compoziția sa;
 • - Confort termic - indiferent de sezon și temperaturile exterioare, treningurile de fete trebuie să ofere confort termic la fiecare mișcare, fie că vorbim despre senzația de răcoare în timpul verii sau căldură în timpul iernii;
 • - Ușor de purtat - treningul pentru copii și fete trebuie să fie ușor de îmbrăcat și de purtat. De aceea, îți recomandăm un trening de fetițe cu hanorac cu fermoar, ce ajută la termoreglarea rapidă a corpului în timpul activităților fizice;
 • - Rezistență la purtare - dacă vrei să eviți investițiile constante în îmbrăcăminte sport, alege treninguri de fete de la Decathlon, ce îmbină confortul la purtare cu rezistența materialelor.
 • Cum arată treningul potrivit pentru fetița ta? Cu siguranță îl găsești pe această pagină! Descoperă colecția Decathlon de treninguri de fete pentru fiecare sezon și oferă-i micuței tale cea mai frumoasă experiență în sport.


  Oferă bucuria de a face sport

  Oferă un card cadou