Skip categories Skip categories
Skip filters
Filtre
Preț

Șosete de trekking (38 Produse)

Skip categories Skip categories
Șosete lungi Alpinism Negru
Șosete lungi Alpinism Negru
7999 LEI
SIMOND

Șosete lungi Alpinism Negru

(40)
livrare in 15 zile din depozit internațional
4.5/5 Pe baza a 11017 Opinii exprimate online și în magazine

De ce este important să porți șosete de trekking la activitatea în natură?

Șosetele de trekking sunt confecționate special pentru a se adapta nevoilor organismului. De aceea, materialul sintetic: poliester, poliamidă, elastan, împreună cu bumbacul folosit au rolul de a permite evacuarea transpirației și de a preveni formarea bacteriilor.

De asemenea, șosetele au capacitatea de a absorbi șocurile, cu precădere cele din zona vârfului degetelor. În același timp, asigură susținerea optimă a articulațiilor și a mușchilor, facilitând circulația optimă a sângelui pentru ca întregul organism să își desfășoare activitatea în mod corespunzător.

Cum alegi corect mărimea șosetelor de trekking?

Șosetele de trekking trebuie să asigure protecția necesară. De aceea, alege mărimea pe care o porți în mod normal la încălțăminte. O mărime mai mică poate cauza disconfort, bășici din cauza materialului prea strâns sau a întăriturilor poziționate în alte zone decât cea pentru care au fost create. De asemenea, transpirația nu va fi evacuată corespunzător, ceea ce va permite dezvoltarea bacteriilor care pot determina anumite afecțiuni medicale.

Șosetele medii sau lungi sunt ideale pentru ghete de trekking deoarece ies puțin sau mai mult din încălțăminte, astfel protejând pielea la frecarea cu gheata.

Ce șosete să alegi pentru drumețiile pe zăpadă?

Pentru a asigura confortul termic în sezonul rece, sunt potrivite șosetele care asigură un nivel de respirabilitate ridicat. De aceea trebuie alese în funcție de nivelul de practică. Materialele naturale care au în compoziție și lână, polar, material flaușat asigură un aport de căldură ideal. De asemenea, pentru sezonul rece se recomandă folosirea șoselelor lungi.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou