Corturi 4-8 persoane (29 Produse)

Vrei să ai un weekend special cu familia și să mergeți toți în natură să campați? Decathlon vine cu gama de corturi de 4-8 persoane din care să alegi pentru această escapadă în natură. Corturi rezistente, ușor de instalat și spațioase la prețuri mici.

Cum să alegi
Cum să-ți alegi cortul? Cort pentru camping sau trekking?
Reduceri
Cort turistic Peme Bojan 4
1.47000 LEI
PEME

Cort turistic Peme Bojan 4

ECODESIGN
Cort Camping MH100 4 Persoane
34999 LEI
QUECHUA

Cort Camping MH100 4 Persoane

(5)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Cort Coleman Cortes Octagon 8 Orange
2.05000 LEI
COLEMAN

Cort Coleman Cortes Octagon 8 Orange

Reduceri
Cort pentru 4 persoane tip TUNNEL 82174GR4
1.19900 LEI -33%
79900 LEI
* De la 09.09.2022, în limita stocului disponibil
HOUSEFIT

Cort pentru 4 persoane tip TUNNEL 82174GR4

Reduceri
Cort pentru 5 persoane tip TUNNEL 82147
99900 LEI -39%
60900 LEI
* De la 09.09.2022, în limita stocului disponibil
HOUSEFIT

Cort pentru 5 persoane tip TUNNEL 82147

Cort Coleman Kobuk Valley 4 Plus
1.19900 LEI
COLEMAN

Cort Coleman Kobuk Valley 4 Plus

4.4/5 Pe baza a 1795 Opinii exprimate online și în magazine

CARACTERISTICILE CORTURILOR DE 4-8 PERSOANE DE LA DECATHLON


Îți place să mergi în camping însoțit de gașca ta numeroasă? Adună-i pe toți cei dragi și organizează o drumeție cu cortul relaxantă, în mijlocul naturii. Echipează-te cu un cort spațios care să îți ofere cadrul perfect pentru odihnă, servirea mesei sau relaxare. Descoperă gama variată de corturi pentru camping disponibile la Decathlon și alege modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Fie că ai nevoie de corturi de camping de 4 persoane, fie că optezi pentru un model mai mare, de până la 8 persoane, vei observa de la primele detalii mici diferențe între modelele clasice de corturi și acestea, destinate unui număr mai mare de persoane.

Iată care sunt detaliile aparte pe care le regăsești la corturile de camping de 4 și 8 persoane de la Decathlon:

  • - Mai multe camere, mai mari și mai spațioase. Corturile de camping de 4 persoane și corturile de camping de 8 persoane au cel puțin 2 camere separate ce pot fi utilizate pentru diverse activități, fie odihnă, fie servirea mesei sau relaxare.
  • - Structură consolidată și susținută de elemente gonflabile. Cu cât cortul de camping este mai mare, cu atât mai mult acesta are nevoie de o structură solidă. Aceasta contribuie la stabilizarea cortului pe sol pentru a preveni prăbușirea acestuia.
  • - Elemente de fixare pe sol. Acestea sunt în număr mult mai mare comparativ cu corturile pentru 2 persoane. Sub formă de țăruș, elementele de fixare pentru corturile de camping de 4 persoane sunt așezate strategic împrejurul cortului pentru o fixare optimă.
  • - Mai mult spațiu de depozitare. Corturile de 4 sau 8 persoane îți oferă mai mult spațiu de depozitare la interior, ideal pentru bagaje, alimente sau alte obiecte personale. Astfel, poți păstra în siguranță tot ceea ce este important pentru tine.

Vizibil mai stabile, corturile de 4 și 8 persoane trebuie să se regăsească în echipamentul tău de camping. Dacă planifici o excursie în camping alături de prieteni sau familie, alege un cort spațios de la Decathlon și bucurați-vă de timpul petrecut împreună.


CUM MONTEZI UN CORT DE CAMPING DE 4 PERSOANE?


Ești pentru prima dată în fața unui cort atât de voluminos? Dacă ți se pare o adevărată provocare montarea acestuia, află că este mai ușor decât crezi. Corturile de 4 până la 8 persoane de la Decathlon sunt nu doar confortabile, ci și ușor de montat. Indiferent de modelul ales, că optezi pentru cortul de 4 persoane cu structură gonflabilă sau că preferi cortul de camping clasic cu bețe de susținere, am îmbunătățit întreg procesul de montare al corturilor din colecția noastră. Cum montezi un cort în funcție de modelul ales? Află tot ce trebuie să știi chiar aici!

Corturile de 4 persoane cu structură din bețe sunt acum mai ușor de montat. Datorită marcajelor pe culori al bețelor de cort, dar și a camerelor premontate, cortul tău preferat poate fi montat mai rapid, fără un efort prea mare. Tot ce trebuie să faci este să îndepărtezi husa de depozitare, așezi cortul întins pe sol și urmezi marcajul culorilor pentru bețe. Odată introdus fiecare băț, cortul de 4 persoane va începe să prindă formă, urmând ca la final să îl fixezi în sol cu ajutorul elementelor speciale.Cât despre corturile de 4 sau 8 persoane cu structură gonflabilă, procesul este mai ușor și efortul depus este mai mic. Elementele gonflabile din structura cortului îl mențin echilibrat și îi oferă stabilitate pe sol. Acestea se umflă cu ajutorul unei pompe de camping și în câteva minute cortul tău va fi pregătit să îți ofere adăpost. Odată ce ai umflat fiecare stâlp și element gonflabil, tot ce îți rămâne de făcut este să fixezi cortul în sol cu ajutorul elementelor speciale.

Uită de grija corturilor greu de montat! Alege corturi de 4 persoane și corturi de 8 persoane de la Decathlon și descoperă cât de simplu este să montezi cortul preferat în camping.


Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou