Skip filters
Filtre
Preț

Corturi camping (56 Produse)

Ești în căutarea unui cort de 2-3 persoane sau pentru grupuri mai mari? La Decathlon poți să găsești o gamă diversificată de corturi pentru 2-3 persoane și chiar pentru 4-8 persoane din care să alegi modelul care te avantajează cel mai mult.

Cum să alegi
Cum să-ți alegi cortul? Cort pentru camping sau trekking?
Primul Pret Tehnic
Reduceri
Cort turistic Peme Bojan 4
1.47000 LEI -50%
72500 LEI
*De la 24.05.2023 până la 07.06.2023
PEME

Cort turistic Peme Bojan 4

Reduceri
Cort pentru drumeții Peme Taurus 2
84900 LEI -51%
41400 LEI
*De la 24.05.2023 până la 07.06.2023
PEME

Cort pentru drumeții Peme Taurus 2

Reduceri
Cort de drumeție Peme Forest 2
1.03700 LEI -48%
53000 LEI
*De la 24.05.2023 până la 07.06.2023
PEME

Cort de drumeție Peme Forest 2

4.4/5 Pe baza a 5065 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI CORTURILE DE CAMPING POTRIVITE?


Îți place să petreci timp în mijlocul naturii, departe de agitația urbană? Dacă ești pasionat de drumețiile cu cortul, ai nevoie de corturi de camping care să îmbine confortul cu ușurința la montare. Dar să nu uităm și de numărul de persoane! Poate că ai nevoie de corturi de 2 persoane sau poate că preferi corturi pentru 4-8 persoane, încăpătoare și spațioase pentru întreg grupul de prieteni. De ce să te pierzi în detalii când poți afla cum alegi corturile de dormit chiar aici? Află tot ce trebuie să știi despre fiecare tip de cort de camping disponibil în colecția Decathlon și alege-l pe cel potrivit nevoilor tale!Începe cu prima întrebare: câte persoane au nevoie de un loc în cort? Numărul de persoane este primul criteriu pe care trebuie să îl stabilești. Corturile de 2-3 persoane nu pot adăposti un grup de 4, 6, sau8 persoane. De aceea, trebuie să știi cu exactitate numărul celor care te vor însoți în vacanța cu cortul.

Preferi să ai intimitate? Stabilește numărul de camere al cortului de dormit. Ai la dispoziție o varietate de modele, astfel că poți alege corturi de camping cu o cameră, două camere sau trei camere. Un cort spațios îți va oferi mai mult confort în timpul somnului, dar și mai mult loc pentru a depozita bagajele.Mergi în camping în sezonul ploios? Protejează-te cu un cort impermeabil, special conceput pentru a rezista la precipitații. Corturile rezistente la ploaie sunt echipate cu o membrană specială ce are rolul de a respinge umezeala în timp ce interiorul cortului rămân uscat pe durata vacanței. Atât folia de sol a cortului de dormit, cât și partea superioară a acestuia trebuie să fie impermeabile pentru a spori nivelul de protecție.Vrei protecție și confort în sezonul cald? Corturile de camping cu tehnologia Fresh&Black sunt concepute pentru a trece testul temperaturilor ridicate din timpul verii. Fie că amplasezi cortul pe malul mării, fie că te afli într-un camping special amenajat, corturile Fresh&Black mențin o temperatură optimă la interior și resping căldura și lumina puternică.

Cauți un cort ușor de instalat? Dacă vrei să uiți de corturile de camping tradiționale ce se montează cu ajutorul bețelor pentru cort, încearcă corturile de camping cu structură autoportantă și autogonflabilă, două tehnologii ce permit instalarea ușoară și rapidă a corturilor de dormit în doar câteva minute.Ești pregătit să alegi cortul de camping de care ai nevoie? Lasă-te inspirat de colecția Decathlon și alege un model care să îți ofere confort și protecție pe durata excursiei cu cortul.


CELE MAI PRACTICE CORTURI DE DORMIT ÎN CAMPING


Ți se pare complicat să montezi cortul și schițele nu te ajută? La Decathlon găsești corturi de camping practice și ușor de montat datorită noilor tehnologii integrate în anumite modele. Dacă vrei să uiți de grija asamblării greoaie a cortului de dormit, optează pentru unul dintre următoarele modele disponibile în colecția Decathlon:

  • - Corturi de camping 2 Seconds. După cum sugerează și numele, acest model de corturi se instalează rapid datorită structurii autoportante. Tot ce trebuie să faci este să scoți cortul din husa specială și să urmezi pașii pentru montaj. În plus, se pliază la fel de ușor cu ajutorul unui sistem de pliere integrat ce păstrează structura cortului în condiții optime până la următoarea utilizare.
  • - Corturi de dormit cu structură gonflabilă. Aceste model ajută la echilibrarea și stabilizarea pe sol. Structura gonflabilă este întâlnită la corturile de camping pentru 4 până la 8 persoane. Fiind corturi de dormit cu o suprafață vizibil mai mare și o structură mai grea, pilonii gonflabili de susținere acționează ca un suport pentru echilibrare rapidă și sigură. În plus, este ușor de montat cu o pompă de camping.

Vrei ca excursia cu cortul să fie relaxantă și odihnitoare? Mizează pe un echipament de camping de la Decathlon ușor de montat și alege corturi de camping adaptate nevoilor tale.


Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou