Încălţăminte Gym 500 Mesh Alb

8382123

DOMYOS

Scrie prima opine
Conceput pentru practicarea gimnasticii în sală sau la şcoală.
Încălțăminte cu talpă subțire, pentru confort la contactul cu solul ! Interior din mesh ce asigură evacuarea transpirației !
Ghid mărimi

Stoc în magazine

  • Magazin Cantități

Toate magazinele

Avantaje
FlexibilitateTalpă din microfibră pentru confort la contactul cu solul.
RespirabilitateInterior respirabil din mesh . Asigură evacuarea tanspirației.
Garantie2 Ani
Informatii tehnice

1
Alegerea încălțămintei de gimnastică ritmică
Pentru sport la școală sau gimnastică ușoară, dacă suprafața de contact este rece sau dură, se recomandă alegerea încălțămintei din pânză. Sau, pentru mai mult confort, se recomandă utilizarea încălțămintei pentru gimnastică artistică. Pentru gimnastică artistică, este important confortul la contactul cu solul. De aceea, este ideal să utilizați încălțămintea cu talpă subțire, din microfibră. Pentru gimnastică ritmică, se recomandă alegerea demi-poantelor.
2
De ce să alegeți încălțămintea de gimnastică artistică?
Se pot efectua și exerciții de gimnastică fără încălțăminte. Cu toate acestea, ideală este utilizarea de la vârste fragede a încălțămintei speciale. În acest mod, evitați contactul direct cu suprafața de contact. Pentru aderență: se recomandă purtarea cu șosete. În plus, evitați dezvoltarea sindromului Sever, din perioada de creștere.
3
Ce este sindromul Sever ?
La contactul repetat cu solul, fără amortizare, se pot forma micro-leziuni la nivelul călcâiului, ce provoacă dureri gimnastelor. Acest sindrom apare în perioada de creștere și nu este grav. Totuși, pentru prevenirea apariției acestui sindrom, se recomandă purtarea încălțămintei cu șosete, introducerea unui branț pentru amortizarea șocurilor.
Caracteristici
Mărimi29 -42.

CuloriNegru/ Alb.

ModeleDisponibil si din piele.
Informatii/Concept/Tehnologii
Teste efectuate pe produs
A fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi culorii. Testele au fost făcute în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma calitatea produsului.

Sfaturi pentru depozitare
Se recomandă aerisirea demi-poantelor înainte de fiecare antrenament.

Opinii