Set 2 încălzitoare mâini + 2 încălzitoare picioare

999 LEI

Produs conceput pentru a asigura căldură timp de 5-6 ore şi pentru mai mult confort pe durata activităţilor sportive, pe timpul iernii.

Încălzitoarele pentru mâini sunt compacte și oferă 6h de căldură. Încălzitoarele pentru picioare sunt autocolante și oferă 5h de căldură, dacă sunt inserate calde în încălțăminte. A nu se lipi pe piele sau pe zona laterală a piciorului.

Mărime:
UNIC
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin

NOU: RETUR GRATUIT

+ 9 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Aport de căldură

Pentru a dura 5 ore, încălzitoarea trebuie să fie inserată caldă în încălțăminte.

Gata de utilizare

Pentru a fi pornite, reacția are nevoie de oxigen și umiditate din aer.

Viteza de acțiune

Deschideți săculețul/modelați/așteptați 10 mn.Activați la temperatura camerei.

Utilizare ușoară

Suflați pentru a accelera activarea, în special la temperaturi de 0°C sau la altitudini de peste 2000 m.

Efect de lungă durată

Asigură căldură ușoară timp de 5-6 ore. Produs de unică folosință.

Informații tehnice

Mod de utilizare/încălzire

1.Scoateți încălzitoarele din ambalaj și agitați-le, pentru a activa procesul de încălzire, datorită oxigenului și umidității din aer. 2. Așteptați 10 minute pentru ca patch-ul să fie bine încălzit înainte de a-l pune în încălțăminte. 3. A se activa, de preferat, la o temperatură ambiantă, de 20°C (în casă, în mașină etc.).
4. La o temperatură de 0°C ou și la o altitudine de 2000m, este necesar să suflați deasupra, de mai multe ori. Căldura și umiditatea suflului accelerează pornirea reacției.

ATENȚIE LA ARSURILE PROVOCATE LA NIVELUL PICIOARELOR (1/2)

4 situații sunt interzise: 1.A nu se folosi direct pe piele. 2. A NU SE FOLOSI ÎNCĂLZITOARELE PENTRU PICIOARE ÎN MAȘINĂ, AVÂND CĂLDURA PORNITĂ LA PICIOARE SAU ACASĂ, ÎN FAȚA FOCULUI DIN ȘEMINEU. Încălzitoarea va oferi și mai multă căldură. Cu atât încălzitoarea este mai caldă, aceasta oferă mai multă căldură și poate provoca arsuri superficiale.

ATENȚIE LA ARSURILE PROVOCATE LA NIVELUL PICIOARELOR (2/2)

3. PRACTICAREA UNEI ACTIVITĂȚI SPORTIVE INTENSE ESTE EXCLUSĂ (ex: schi fond, patinaj artistic). Atenţie:copiii transpiră de 2-3 ori mai mult decât adulții la nivelul picioarelor și mâinilor în timpul practicării aceleiași activități sportive. 4. A nu se lipi în zona laterală a piciorului, deoarece pe această zonă se sprijină șireturile și există fricțiuni care vor accelera reacția. Lipiți bine încălzitoarele doar în zona degetelor de la picioare.

Principiu de funcționare

O încălzitoare este un amestec de pulbere de cărbune activat și fier, care produce căldură prin oxidarea fierului. Reacția se oprește: - Când nu mai există cărbune activ. Oprirea este definitivă după aproximativ 5 - 6h. - Într-un mediu etanș, în care aerul nu pătrunde (într-o cizmă de cauciuc sau în încălțămintea pentru ciclism, din neopren).
Dacă încălzitoarea este scoasă din nou la aer, reacția va reîncepe.

Știați că...?

Reacția exotermă este testată pe liniile de producție: - Amestecul este activat și apoi controlat 100%.
- La final, perechea de încălzitoare este inserată în săculețul din plastic, care stopează reacția și producerea de căldură. Aceasta se va relua la deschiderea săculețului cu oxigen și la aerul umed.

Ce trebuie să fac dacă produsul nu mai încălzește după 1 h?Sau dacă nu încălzește suficient?

Reacția de căldură încetează din lipsa aerului. Apoi, este necesar să scoateți încălzitoarea la aer, să-l strângeți în mână sau să suflați pe el pentru a reporni procesul de încălzire. Apoi îl puteți pune din nou în âncălțăminte.

Cazuri limită

Încălzitoarea nu funcționează: - Dacă nu este suficient aer în jurul încălzitoarei: închisă într-o protecție de încălțăminte din neopren sau într-o pereche de cizme din cauciuc.
- În condiții de extreme: pe vreme rece, încălzitoarea oferă mai multă căldură decât temperatura de utilizare, dar dacă temperatura este cu adevărat foarte scăzută, încălzitoarea nu va funcționa optim. - Dacă altitudinea este mai mare de 3000m , lipsa de oxigen reduce reacția.

Precauţii


Se recomandă supravegherea copiilor, persoanelor în vârstă sau cu handicap, în timpul utilizării. Consultaţi un medic înainte de utilizare în următoarele cazuri: diabet, piele sensibilă/fragilă, probleme circulatorii, paralizie sau nervi deterioraţi, artrită, reumatism, sarcină. A nu se folosi pe degerături sau pe piele desensibilizată. A nu se utiliza în timpul somnului.
A nu se folosi în acelaşi timp cu analgezice externe sau alte dispozitive de încălzire.

Produs de unică folosință.

Reacția exotermă consumă cărbunele activat și oxidează fierul. Odată ce combustibilul este consumat, reacția este completă și pulberea devine dură.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Formulă 55% Deșeuri metalice, 18% WATER, 15% Carbon activ, 9% Vermiculită, 3% SODIUM CHLORIDE

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi răcoros, ferit de razele soarelui.

Restricții de utilizare

> 3 ani. A nu se lipi pe piele sau pe zona laterală a piciorului.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri