WEDZE

Set 30 Încălzitoare picioare

6999 RON
Ref. : 8373956

Produs conceput pentru a asigura căldură timp de aproximativ 5 ore şi pentru mai mult confort pe durata activităţilor sportive, pe timpul iernii.

Aceste încălzitoare se activează în contact cu aerul. Pentru a oferi căldură 5 ore, încălzitoarea trebuie să fie inserată caldă în încălțăminteA nu se lipi de piele și nici de gleznă.

Momentan, acest produs nu este disponibil online

Ridicare gratuită din magazin

Află mai multe despre protecția datelor personale
+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Aport de căldură

  Pentru a dura 5 ore, încălzitoarea trebuie să fie inserată caldă în încălțăminte

  Gata de utilizare

  Pentru a fi folosite, reacția are nevoie de oxigen și umiditate din aer.

  Viteza de acțiune

  Deschideți săculețul/modelați/așteptați 10 mn.Activați la temperatura camerei.

  Utilizare ușoară

  Suflați pentru a accelera activarea, în special la temperaturi de 0°C sau la altitudini de peste 2000 m.

  Efect de lungă durată

  Asigură căldură ușoară timp de 5-6 ore. Produs de unică folosință!

  Informații tehnice

  Mod de utilizare/încălzire

  1.Scoateți încălzitoarele din ambalaj și agitați-le, pentru a activa procesul de încălzire, datorită oxigenului și umidității din aer. 2. Așteptați 10 minute pentru ca patch-ul să fie bine încălzit înainte de a-l pune într-un spațiu închis (buzunar, mănușă etc.). 3. A se activa, de preferat, la o temperatură ambiantă, de 20°C (în casă, în mașină etc.). 4. La o temperatură de 0°C ou și la o altitudine de 2000 m, este necesar să suflați deasupra, de mai multe ori. Căldura și umiditatea suflului accelerează pornirea reacției.

  Atenție la riscul de arsuri

  4 situații sunt interzise: 1.A nu se folosi direct pe piele. Nu utilizați încălzitoarele pentru picioare în mașină, în timpul folosirii încălzirii la picioare sau acasă, în fața șemineului. Încălzitoarea oferă o căldură mai mare. Cu atât încălzitoarea este mai caldă, cu atât oferă căldură mai multă și poate provoca arsuri superficiale.

  Atenție la riscurile la arsuri (2/2)

  3. Practicarea intensivă a unei activități sportive este exclusă (de tip schi fond, patinaj artistic etc). Atenţie:copiii transpiră de 2 - 3 ori mai mult decât adulții, la nivelul picioarelor și mâinilor, în timpul practicării activităților sportive. 4. A nu se lipi pe gleznă, deoarece pe această zonă se sprijină șireturile și există fricțiuni care vor accelera reacția. Lipiți bine încălzitoarele doar în zona degetelor de la picioare.

  Principiu de funcționare

  O încălzitoare este un amestec de pulbere de cărbune activat și fier, care produce căldură prin oxidarea fierului.
  Reacția se oprește: _ Când nu mai există cărbune activ. Oprirea este definitivă după aproximativ 5 - 6h. _ Într-un mediu etanș, în care aerul nu pătrunde (într-o cizmă de cauciuc sau în încălțămintea pentru ciclism, din neopren). Dacă încălzitoarea este scoasă din nou la aer, reacția va reîncepe.

  Știați că...?

  Reacția exotermă este testată pe liniile de producție: _ Amestecul este activat și apoi controlat 100%.
  _ La final, perechea de încălzitoare este inserată în săculețul din plastic, care stopează reacția și producerea de căldură. Aceasta se va relua la deschiderea săculețului cu oxigen și la aerul umed.

  Ce trebuie să fac dacă produsul nu mai încălzește după o oră? Sau dacă nu încălzește suficient?

  Reacția încetează în lipsa aerului. Apoi, este necesar să scoateți încălzitoarea la aer, să-l strângeți în mână sau să suflați pe el pentru a reporni procesul de încălzire. Apoi îl puteți pune din nou în mănușă sau în buzunar.

  Cazuri limită

  Încălzitoarea nu funcționează: - Dacă nu este suficient aer în jurul încălzitoarei: închisă într-o protecție de încălțăminte din neopren sau într-o pereche de cizme din cauciuc.
  _ În condiții de extreme: pe vreme rece, încălzitoarea oferă mai multă căldură decât temperatura de utilizare, dar dacă temperatura este cu adevărat foarte scăzută, încălzitoarea nu va funcționa optim. _ Dacă altitudinea este mai mare de 3000m , lipsa de oxigen reduce reacția.

  Măsuri de precauție

  A nu se folosi direct pe piele.
  Se recomandă supravegherea copiilor, persoanelor în vârstă sau cu handicap, în timpul utilizării. Consultaţi un medic înainte de utilizare în următoarele cazuri: diabet, piele sensibilă/fragilă, probleme circulatorii, paralizie sau nervi deterioraţi, artrită, reumatism, sarcină. Doar pentru folosire externă. A nu se folosi pe degerături sau pe piele desensibilizată. A nu se utiliza în timpul somnului.

  Produs de unică folosință!

  Reacția exotermă consumă cărbunele activat și oxidează fierul. Odată ce combustibilul este consumat, reacția este completă și pulberea devine dură.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Formulă 55% Deșeuri metalice, 18% Apă, 15% Carbon activ, 9% Vermiculită, 3% Săruri

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi răcoros, ferit de razele soarelui.

  Restricții de utilizare

  > 3 ani. A nu se lipi de piele și nici de gleznă.

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri