Produs vândut de partener Marketplace
VIRTUFIT

STEPPER AEROBIC AJUSTABIL VIRTUFIT ADJUSTABLE AEROBIC STEP PRO

60900 RON

Stepper-ul reglabil care va face antrenamentul mult mai variat si mai demn de un profesionist.

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de ICONIC SPORTS

Beneficii:

Descriere

VirtuFit Adjustable Aerobic Fitness Step Pro reprezinta alegerea perfecta pentru antrenamentele de grup si antrenamentul personal! Adaugand un stepper in rutina ta de exercitii, poti obtine un antrenament mai profesionist si variat. Acest pas este apreciat pentru dimensiunile sale mari si constructia robusta. Cu o suprafata de antrenament de 97 x 37 cm, ofera o gama extinsa de optiuni, asigurand in acelasi timp o aderenta ferma si prevenind alunecarea datorita stratului rezistent la uzura.

Stepper-ul poate fi reglat la trei inaltimi diferite: 15 cm, 20 cm si 25 cm. Se recomanda ajustarea la inaltimi mai mari, iar pozitia initiala depinde de experienta, inaltimea si greutatea ta. Cu VirtuFit Adjustable Aerobic Fitness Step Pro, poti introduce varietate si intensitate in antrenamentul tau, beneficiind de avantajele unui stepper profesionist.

VirtuFit
Marca olandeza de fitness VirtuFit garanteaza o calitate excelenta. Echipamentele de fitness si articolele de fitness sunt fabricate din materiale de calitate si s-a acordat o atentie deosebita si usurintei de utilizare, designului si functionalitatilor extinse.

Caracteristici:
Culoare: Negru, gri
Dimensiuni: 97 x 37 x 15 cm
Dimensiuni pachet: 100 x 39 x 17 cm
Greutate: 6.8 kg
Greutate maxima admisa: 150 kg

Informa╚Ťii tehnice

  • ├ÄN─éL╚ÜIME (├«n cm) 15 cm
  • LUNGIME (├«n cm) 63 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

ÎNĂLȚIME (în cm)

15 cm

LUNGIME (în cm)

63 cm

STARE PRODUS

Produs nou